Show TV İçerde 36.bölüm fragmanı çıktı mı? Nefes kesen o sahne...

Show TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi İçerde 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümü herkesi şoke eden İçerde yeni bölümüyle nefes kesecek.

Show TV İçerde 36.bölüm fragmanı çıktı mı? Nefes kesen o sahne...
Show TV İçerde 36.bölüm fragmanı çıktı mı? Nefes kesen o sahne...
GİRİŞ 23.05.2017 09:23 GÜNCELLEME 23.05.2017 09:23

İçerde son bölüm nefes kesen sahnelere imza atarken İçerde 36. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. İçerde son bölümde Yusuf Müdür’ün ani ölümü herkesi sarstı. İntikam ateşi Sarp’ı sararken, Sarp ve Mert’in duygusal sahnesi izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay gibi isimlerin yer aldığı İçerde dizisi Show TV’de izlenme rekorları kırıyor.

İçerde 36 bölüm (yeni bölüm) fragmanı ne zaman çıkacak?

36. bölüm ile ilgili ipuçlarının yer alacağı yeni bölüm fragmanı normal zamanında çıkmadı ama bugün içinde yayımlanması bekleniyor. Show TV bu sefer son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı yerine 36. bölümden kısa bir sahne paylaşmayı tercih etti. Bu sahnede Kudret, artık Celal ile sona geldiklerini, ikisi arasındaki yüzleşmeden birinin sağ çıkacağını belirtiyor. İşte İçerde 36. bölümden ilk sahne:

Başrolünde Çağatay Ulusoy, Bensu Soral ve Aras Bulut İynemli’yi yer aldığı İçerde 36 bölümü 29 Mayıs pazartesi günü itibariyle Show TV ekranlarında yerini alacak...

YENİ BÖLÜMDEN NELER BEKLENİYOR?

Yeni bölüm fragmanında Sarp'ın, Celal'den Yusuf Müdür'ün intikamını almaya kararlı olacağını görebiliriz. Yusuf Müdür'ün ölümünü kaldıramayan Mert ise kendiyle büyük savaş halindeydi. Sarp ve Mert'in duygusal sahnesi ise dizinin takipçilerini göz yaşlarına boğdu.

İçerde yeni bölüm fragmanında : Yusuf Müdür'ü daha fazla tanıyacağız

İçerde dizisinin son bölümünde yeni Müdür ile tanıştık ancak kendisi ile ilgili pek fazla ayrıntı bilinmiyor. İçerde'nin yeni bölüm fragmanında bu yeni müdüre dair sahnelerin olacağı düşünülüyor.

içerde-yeni-müdür

YENİ MÜDÜR LEVENT CAN

Dizide yeni müdürü canlandıracak kişi Levent Can.Peki Levent Can kimdir? Levent Can 23 Ağustos 1971 İstanbul doğumludur.Ünlü bir tiyatro oyuncusu olan Levent Can ilk oyunculuk hayatına Ali Poyrazoğlu tiyatrosunda başlamıştır.Birçok tiyatro oyununda rol alan başarılı oyuncu 1991 yılında ekranların karşısına geçmiştir.İlk Tv oyunculuğunu 1991 yılın`da yayınlanan yönetmenliğini Adil Daldal`ın üstlendiği Aile Bağları adlı dizi`de yaşamıştır.

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Son bölümde Melek’inin ardından babası bildiği Yusuf Müdür’ün ani ölümü ile sarsılan Sarp, büyük bir yıkım yaşadı. Tüm deliller, Yusuf Müdür’ü Sarp’ın öldürdüğüne işaret ediyordu. Kendini nezarethanede bulan Sarp, tüm organize ekibi hem suçsuz hem de polis olduğuna inandırmak zorunda kaldı.

Sarp, Celal’den Yusuf Müdür’ün intikamını almaya kurulu bir bombaya dönüşürken, Yusuf Müdür’ün ölümünü kaldıramayan Mert ise kendiyle büyük savaş halindeydi. Sarp ve Mert'in duygusal sahnesi ise izleyenleri göz yaşlarına boğdu. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı