Herkes kazanır programı yarıda kesildi? Reklamdan sonra...

Show TV ekranlarında yayınlanan Herkes kazanır yarışması canlı yayın sırasında bitirildi. Televizyon tarihinde eşi benzeri görülmeyen bu olay karşısında izleyiciler şoke oldu.

GİRİŞ 24.05.2017 09:44 GÜNCELLEME 24.05.2017 10:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sunuculuğunu ünlü oyuncu ünlü oyuncu Hakan Bilgin'in yaptığı yarışma programı Herkes kazanır ilk bölümüyle dün akşam Show TV ekranlarında başladı.

Programında başlaması işe birlikte Türk televizyon tarihinde eşi benzeri görülmeyen bir olay yaşandı

REKLAMA GİRDİ PROGRAM BİTTİ

Saat 23.30'da başlayan ve canlı yayınlanan Herkes Kazanır programı canlı yayında 'yayından kaldırıldı'. Reklama giden program bir daha geri dönmedi. Bu olay karşısında izleyiciler şoke oldu.

SEBEP UYGULAMA MI?

Herkes Kazanır'da sadece stüdyodaki yarışmacılar değil, programın uygulamasını indiren herkes yarışmaya dahil olabiliyor. Sosyal medyadan gelen yorumlar ise bu uygulamanın çalışmadığı ve hata verdiği yönündeydi. Programın apar topar yayından alınma nedeninin de bu uygulamanın çalışmaması olduğu düşünülüyor. Sosyal medyadan tepki geldi Herkes Kazanır uygulamasının hata vermesi ve programın reklamdan geri dönmeden bitirilmesi, sosyal medyada tepkilere neden oldu.

herkes-kazanır-sucunusu

Hakan Bilgin Kimdir? Hakan Bilgin Nereli? Kaç Yaşında?

Hakan Bilgin Ordu Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu çalışmalarının ardından 1990 senesinde Ortaoyuncular ile profesyonel oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Hakan Bilgin Samsun doğumludur, aslen Artvin Arhavi’lidir. Son dönemde Trt 1 ekranlarında yayınlanan Zeyrek İle Çeyrek adlı dizide Amir karakterini canlandırmaktadır.

YORUMLAR 3
  • çiko 6 yıl önce Şikayet Et
    Show tv yi ben listeden sileli 2 yıl oluyor ......
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    RTÜK den tırpan yemiştir belki.
    Cevapla
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    zaten yarışma bir türlü başlamamış tuhaflık vardı yarışmacılarla uzun süre muhabbet etti sanki evlilik programına dönmüştü sanki prova yapıyorlar gibi gelmişti.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor