Game of Thrones 7.sezon 7.bölüm Türkçe altyazlı internete düştü!

Dünyanın en çok izlenen dizisi olan Game of Thrones 7.sezon 7.bölüm ABD'de yayınlandı. Müthiş bir bölümü geride bırakan Game of Thrones 7.sezon 7.bölümüyle sezon finali yaptı. Peki Game of Thrones 7.sezon 7.bölüm Türkçe altyazılı olarak yayınlandı mı? İşte detaylar...

Game of Thrones 7.sezon 7.bölüm Türkçe altyazlı internete düştü!
Game of Thrones 7.sezon 7.bölüm Türkçe altyazlı internete düştü!
GİRİŞ 30.08.2017 09:31 GÜNCELLEME 30.08.2017 09:31

Dizi severlerin merakla beklediği Game of Thrones 7.sezon 7.bölümü yayınlandı. Bu hafta sezon finali yapan Game of Thrones 7.sezon 7.bölüm Türkçe altyazısı ise günün en çok arananlar listesine girdi. Peki Game of Thrones yeni bölümünde neler oldu? Dünyanın en çok izlenen dizisi GOT sezon finali dizi severler tarafından adeta yorum yağmuruna tutuldu.

GAME OF THRONES SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Game of Thrones 7. sezon 7. bölümü 27 Ağustos'u 28 Ağustos'a bağlayan gece yayınlandı ve sezon finali yaptı. Bölüm toplam 80 dakika sürdü ve izleyiciler sezon finalinde adeta Game of Thrones'a doydu.

Sezon finalinde Jon Snow’u gerçek bir sınav verdi. Cersei Lannister ve Daenerys Targaryen’i bir araya getiren Jon Snow’un Cersei’yi duvarın ötesindeki savaş için ikna etmeye çalıştı.

GAME OF THRONES 7 SEZON 7. BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI OLARAK NASIL İZLENİR? 

Dünyanın ne popüler dizisi olma unvanını taşıyan Game of Thrones Türkiye’de Amerika ile aynı saatte Digitürk ekranlarında oluyor. Son zamanların en çok izlenen ve hakkında en çok konuşulan dizisi“Game of Thrones” Amerika ile aynı anda saat 4.00’de Türkçe altyazı seçeneği ile her Pazartesi beIN CONNECT web ve mobil uygulamalarında; akşam 22:00’de ise Türkçe-İngilizce altyazı ve Türkçe dublaj seçeneği ile beIN SERIES SCI-FI’da yayınlanıyor.

Game Of Thorenes 7.sezon 7.bölümü izlemek için tıklayınız (Üyelik gerektirir)

Not: Game of Thrones 7.sezon bölümleri, beIN Connect ve Digiturk platformlarında yer alıyor. Eğer platforma üyeliğiniz varsa; Game of Thrones 7.sezon 7. bölümü yani sezon finalini internetten izleyebilirsiniz. Bunun dışında internet üzerinden yasal olmayan sitelerden Game of Thrones 7 sezon 7.bölümünü Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz. Fakat bunun bir suç olduğunu sakın unutmayın.

GAME OF THRONES 8.SEZON NE ZAMAN?

George R.R. Martin'in yazdığı kitap serisinden HBO kanalı tarafından diziye uyarlanan Game of Thrones dizisi bildiğiniz gibi dünya genelinde çok büyük ses getirmişti. Birkaç gün içerisinde 7. sezonu başlayacak olan dizinin 8. sezonu yani final sezonu ne zaman yayınlanacak soruları bir hayli fazlaydı. Bu sorular soruluyor iken yapımcılar GoT evreninde geçecek tam beş tane yan dizi (spin-off) açıklamış ve serinin hayranlarını sevindirmişlerdi. Şimdi de dizinin baş yapımcıları David Benioff ve D.B. Weiss, yaptıkları açıklamada dizinin 8. sezonun ne zaman yayınlanacağı belirttiler. İkiliye göre 8. sezon 2018 veya 2019'da gelecek ancak net tarih yok. 

game-of

GAME OF THRONES DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Game of Thrones da her fantastik filmleri gibi Nordik - İskandinav kültürünü almış ülkelerin bir tanesinde çekiliyor. Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit serisi Yeni Zelanda'da çekilmesine rağmen; filmin tüm atmosferi nordik kültürüne bağlı olarak çekildi. Bir benzer şekilde Game of Thrones dizisi de Nordik kültürünü almış olan Kuzey İrlanda'da çekiliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi