Siyah Beyaz Aşk (Kanal D) oyuncu kadrosu ve konusu

Kanal D yeni sezona iddialı bir dizi daha getirmeye hazırlanıyor. Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın paylaştığı Siyah Beyaz Aşk ne zaman başlıyor? İşte, Siyah Beyaz Aşk dizisi konusu, oyuncuları ve tüm detayları...

Siyah Beyaz Aşk (Kanal D) oyuncu kadrosu ve konusu
Siyah Beyaz Aşk (Kanal D) oyuncu kadrosu ve konusu
GİRİŞ 27.10.2017 10:39 GÜNCELLEME 27.10.2017 10:39

Kanal D'de yayın hayatına başlayacak olan Siyah Beyaz Aşk, isminin de işaret ettiği üzere iki zıt kutbun uyumunu konu alıyor. Sevgi ve hayat dolu Aslı ile sevgiden yoksun insanlara düşman Ferhat'ın hikayesini ünlü oyucular Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol gözler önüne serecek.  D Productions imzasıyla gelen dizinin senaroyosunu  Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon kaleme alırken, yönetmenliğini Yasin Uslu üstleniyor.

siyah beyaz aşk fragman

Merakla beklenen dizinin başlıca oyuncuları arasında; İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç gibi isimler var.

Siyah Beyaz Aşk ne zaman başlıyor?

Sezonun iddialı yapımlarından Siyah Beyaz Aşk ilk bölümüyle 16 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak...

Siyah Beyaz Aşk ilk bölüm fragmanı:

Siyah Beyaz Aşk hikayesi...

Erkeğin kararmış kalbine çiçek açtırmaya yemin etmiş bir kadın düşer.  Can alan el, hayat veren elle buluşur. Aşk en olmazı oldurur. Çünkü Aşk bütün kötülükleri temize çeker, değiştirir, iyileştirir!

Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan. Aslı, zorla alıkonulduğu çiftlikte baskı altında yaralı bir adama hayat vermeye çalışırken görmemesi gereken bir şey görür. İyilik meleği sandığı, Ferhat’ın dayısı Namık’ın aslında bir katil olduğuna tanık olur. Artık Aslı’nın yaşaması imkansızdır. Namık tarafından ölüm fermanı imzalanır. Ferhat tam Aslı’yı öldüreceği sırada ona yaşaması için bir şans tanır. Tek bir şartla… Aslı’nın hayatını değiştirecek bir şartla. Bu “şart” hem Aslı’nın hem de Ferhat’ın hayatını kökünden değiştirecektir. 

siyah beyaz aşk 1.bölüm

Siyah Beyaz Aşk Oyuncuları:

İbrahim Çelikkol

Birce Akalay

Kıvanç Kasabalı

Ece Dizdar

Muhammet Uzuner

Arzu Gamze Kılınç

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...