İsimsizler dizisi ne zaman başlıyor? Önümüzdeki pazartesi yayında mı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi İsimsizler 2.sezonu ne zaman başlayacak? Sezon finali ile herkesi şaşırtmayı başaran İsimsizler yeni sezon fragmanın yayınlanmasının ardından başlama tarihi büyük merak konusu oldu.

İsimsizler dizisi ne zaman başlıyor? Önümüzdeki pazartesi yayında mı?
İsimsizler dizisi ne zaman başlıyor? Önümüzdeki pazartesi yayında mı?
GİRİŞ 09.09.2017 10:26 GÜNCELLEME 09.09.2017 10:26

TV ekranlarının en iyi dizileri arasında gösterilen İsimsizler 2.sezon fragmanı yayınlandı. Sezon finalinin ardından yeni bölümü büyük merak konusu olan İsimsizler 2.sezonu ne zaman başlayacak? İşte yeni bölüm tanıtımı ve tüm detayları

İSİMSİZLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yapımcı şirketten konuya ilişkin bir açılama yapılmamasına karşısın İsimsizler 2.sezonu Eylül ayı içerisinde başlayacak. İsimsizler'in yeni sezonda da geçtiğimiz yıl olduğu gibi her pazartesi günü ekranlara gelecek.

İSİMSİZLER YENİ SEZON FRAGMANI

YENİ SEZONDA 4 İSİM KADRODA

Çok yakında izleyicisi ile buluşacak olan İsimsizler’in kadrosuna Atsız Karaduman, Kayra Şenocak ve Osman Wöber dahil olmuştu. Yayınlanan fragmanları ile büyük etki yaratan İsimsizler’in yeni bölümleri şimdiden ilgiyle bekleniyor.

Mert Öcal, Kürşat Alnıaçık, Berkan Şal ve Hande Soral da kadroda…

Yeni sezonda kadroya dahil olan başarılı oyunculardan ; Mert Öcal “Tufan”, Kürşat Alnıaçık “Kudret”, Berkan Şal “Hatem” , Hande Soral ise “Handan” olarak izleyici karşısına çıkacaklar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!