Star TV İstanbullu Gelin 2.sezonu başlama tarihi! İstanbullu Gelin 17.bölüm fragmanı

Star TV ekranlarının beğeniyle takip edilen başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in yer aldığı İstanbullu Gelin 17.bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz sezon başlayan ve TV ekranlarında fırtına gibi esen İstanbullu Gelin 2.sezonu başlama tarihi ise büyük merak konusu oldu. Peki İstanbullu Gelin bu hafta başlayacak mı? İşte tüm detaylar...

Star TV İstanbullu Gelin 2.sezonu başlama tarihi! İstanbullu Gelin 17.bölüm fragmanı
Star TV İstanbullu Gelin 2.sezonu başlama tarihi! İstanbullu Gelin 17.bölüm fragmanı
GİRİŞ 20.09.2017 09:05 GÜNCELLEME 20.09.2017 09:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in yer aldığı geçen sezona damga vuran diziler arasında olan İstanbullu Gelin'in yeni sezon tanıtımı geldi. Nefes kesen bir sonla sezona veda eden dizinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyordu. Yeni sezonda da iddasını koruyan dizide yer yerinden oynayacak. Öğrendikleri karşısında büyük şok yaşayan Süreyya'nın gidişine verilen tepkiler ve Süreyya'nın akıbetine dair detaylar fragmanda. İşte, İstanbullu Gelin 2.sezon 17.bölüm fragmanı...

İstanbullu Gelin 17.bölüm fragmanı yayında!

İstanbullu Gelin yeni sezon ne zaman başlayacak?

Dizinin izleyicilerini soluksuz bırakan sezon finalinde; havalimanında gördüğümüz Süreyya’nın nereye gittiği, Faruk’u affedip affetmeyeceği ve tutku dolu aşklarının bu engeli de aşıp aşamayacağı büyük merak konusu oldu. Peki, yeni sezon ne zaman başlayacak?

Dizinin yapımcıları O3 Medya tarafından İstanbullu Gelin yeni sezona ilişkin kesin bir başlangıç tarihi verilmezken, yeni bölümlerin Eylül ayı içerisinde yayınlanmaya başlayacağı açılandı. İstanbullu Gelin yeni bölümlerine dair çıkan yeni bilgiler haberimizin detayında olacaktır.

istanbullu gelin yeni bölüm

İstanbullu Gelin yayınlanan son bölümde neler oldu?

Faruk sakladığı sır altında daha fazla ezilmek istememekte, Süreyya öğrendiği gerçek ve Faruk arasında kendini sıkışmış hissetmektedir. Esma dengeleri korumaya çalışırken, Adem sessizliğini bozmuş, son kozunu oynamak için harekete geçmiştir. Faruk ve Süreyya her şeyin hallolacağına inandıkları noktada ise büyük bir acıyla sınanacaklardır. Öğrendiği sırrı daha fazla kaldıramayan Süreyya havaalanına gider ve sırra kadem basar. 

YORUMLAR 1
  • serap 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne.olur.sureyya.faruku.dinle.geri.don.lutfen.sizi.cok.seviyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü