Bizim Hikaye oyuncuları kimdir? (Fox TV)

Fox TV ekranlarının yeni dizisi Bizim Hikaye oyuncuları kimdir? Konusuyla ve oyuncularıyla ilgi çeken Bizim Hikaye için nefesler tutuldu. Peki oyuncu kadrosunda yer alan Hazal Kaya kimdir? Burak Deniz kimdir? İşte biyografileri

Bizim Hikaye oyuncuları kimdir? (Fox TV)
Bizim Hikaye oyuncuları kimdir? (Fox TV)
GİRİŞ 18.09.2017 09:44 GÜNCELLEME 18.09.2017 09:44

Bizim Hikaye dizisi oyuncularıyla dikkatleri üzerine çekti. Fox TV'nin yeni dizisi aile temalı Amerikan televizyon dizisi Shameless’in Türkiye uyarlaması Bizim Hikaye oyuncuları ise belli oldu. Peki oyuncu kadrosunda başrolde yer alan Hazal Kaya kimdir? Burak Deniz kimdir? İşte dizi ile ilgili öne çıkan bilgiler ve tüm detaylar.

Hazal Kaya Kimdir? Hazal Kaya Nereli? Kaç Yaşında?

Tam ismi Leyla Hazal Kaya, sinema ve dizi oyunculuğu yapmaktadır. 1 Ekim 1990 yılında dünyaya gelen Hazal Kaya’nın anne ve babası avukattır. Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal Ziyagil’i, Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha Yılmaz Sarrafoğlu’nu, Son Yaz-Balkanlar’da Emine karakterini, İtirazım Var filminde Zeynep Bulut’u, 2015 yılında ise TV8’de yayınlanacak olan senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut’un yazdığı, başrolünü oynadığı dizide “Maral” karakterini oynamıştır. 1,58 boyundaki Hazal Kaya aslen Gaziantep‘lidir.

Burak Deniz Kimdir? Burak Deniz Nereli? Kaç Yaşında?

Burak Deniz’i ekran severler Medcezir Dizisi’nde Aras karakteri ile tanımıştır. Lisans eğitim alan oyuncu Burak Deniz en son Kaçak dizisinde Burak Topçuoğlu karakteri ile kamera karşısına geçmiş, 2015 yılında ise Star Tv ekranlarında yayınlanan yeni dizi Tatlı Küçük Yalanlar adlı dizide Toprak karakterini canlandırmıştır. Burak Deniz 2016 yılının yeni dizilerinden Aşk Laftan Anlamaz dizisi oyuncuları kadrosuna dahil olmuş ve dizide Murat Sarsılmaz karakterini canlandırmıştır. Burak Deniz İstanbul doğumludur.

Bizim Hikaye’nin oyuncu kadrosunda

Hazal Kaya
Burak Deniz
Reha Özcan'ın
Nesrin Cavadzade
Yağızcan Konyalı
Nejat Uygur
Pınar Töre
Berkay Akın
Evrim Doğan
İsmail Karagöz
Korhan Fırat,
Mehmetcan Mincinozlu
Alp Akar
Zeynep Selimoğlu
Ömer Sevgi

BİZİM HİKAYENİN GENEL KONUSU

5 kardeşine hem annelik hem babalık yapmaya çalışan Filiz, güne ödenmemiş fatura sürpriziyle başlar. Evin geçimi, faturalar derken işten işe koşturan Filiz'in en yakın arkadaşı Tülay'ın ısrarıyla komşularının kınasına gitmesi hayatında yeni bir sayfa açacaktır. O gece Filiz'in başına gelen kötü bir olay hayatına Barış'ın girmesine sebep olur. Bu olay sayesinde Barış ise bir süredir tekrar karşılaşmayı istediği kızın Filiz olduğunu öğrenir ve bu defa kızın hayatından geçip gitmesine izin vermez. Filiz'in hayatına dokunabilmek için elinden geleni yapmaya çalışsa da, Filiz'in kolay kolay buna izin vermeyeceği açıktır.

Eve destek olmak için ders veren Rahmet yeni öğrencisi Müjde’nin babasının hışmıyla karşılaşır ve kendini zor kurtarır. Kardeşi Hikmet ise yaşadığı imkansız aşkta şiirlerle teselli olmaya çalışmaktadır. Tüm yaptıklarına rağmen babasına kıyamayan Kiraz Filiz'e yardım etmeye çalışırken, Fikret ise tam tersine Filiz'in başına daha çok iş açar. Tek düşündüğü içmek olan Fikri içki parası bulabilmek için yaptığı sahtekarlıktan Barış'ın yardımlarıyla kurtulur. Üstelik Barış’ın Filiz’e yaptığı iyiliği paraya dönüştürmenin de yolunu bulacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi