Star TV Söz 14.bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Herkesi ağlatan sahne

Ekranların en çok izlenen askeri konulu dizisi olan Söz yeni sezona da bomba gibi başladı. Star TV ekranlarında yayınlanan Söz 14.bölüm fragmanı ise izleyiciyle buluştu.

Star TV Söz 14.bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Herkesi ağlatan sahne
Star TV Söz 14.bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Herkesi ağlatan sahne
GİRİŞ 19.09.2017 09:40 GÜNCELLEME 19.09.2017 09:40

Yeni sezonda yine izleyenleri ekranlara kilitleyecek olan Söz 14.bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'nin en çok izlenen ve ilgiyle takip edilen Söz son bölümünde Çolak'ı korkunç bir eylemi hayata geçirmek üzereyken ele geçiren Üsteğmen Yavuz, çabalarının meyvesini büyük bir tehlike atlatsa da almıştı. Özel Kuvvet timi yaşanan olayların ardından görevlerinden uzaklaştırılmalarına rağmen ülkede yaşanan terör olaylarına sırt çeviremez ve Vatan'a verdikleri Söz'ü yerine getirmek için harakete geçti. Peki sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak? Söz 14.bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? 

SÖZ 14.BÖLÜM FRAGMANI

Başrolünde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat gibi isimlerin yer aldığı Söz dizisi 14.bölümüyle 25 Eylül pazartesi günü Star TV ekranlarında.

SÖZ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Çolak’ın diğer teröristler tarafından kaçırılmaya çalışılacağının istihbaratını alan tim güvenlik önlemlerini arttırmaya başlayacak. Çolak’ın tutulduğu dağ evine giden onlarca terörist birer birer etkisiz hale getirilirken nakil işlemleri görevi de yine aynı time verilecek. Jandarmanın resmi araçlarına eşlik edecek olan tim Çolak’ı başka bir bölgeye götürürken yolda pusu ile karşı karşıya kalacak. Sis bombalarının kullanıldığı saldırıda keskin nişancıların açtığı ilk ateşte konvoydaki askerlerden biri yaralanacak. Aracından inerek saldırıya anında karşılık veren Yavuz ve diğerleri teröristler savurmaya çalışacak. Yaralanan askerin hayatını kaybedip kaybetmeyeceği ise gelecek bölümde ortaya çıkacak. Askerin tedavi altına alınabilmesi için elinden geleni yapan Yavuz ise bir yandan da Çolak’ı diğerlerine kaptırmamaya çalışacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü