Beyaz Show yeni sezon tarihi ve ilk konuklar belli oldu! Beyaz Show ne zaman başlıyor?

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Beyaz Show'un yayın tarihi belli oldu. Peki, 21.sezonda da sevenleriyle yeniden buluşmak üzere ekranlara dönmeye hazırlanan Beyaz Show ne zaman başlıyor? İşte, Beyaz Show'un yeni sezon tarihi ve ilk konukları...

Beyaz Show yeni sezon tarihi ve ilk konuklar belli oldu! Beyaz Show ne zaman başlıyor?
Beyaz Show yeni sezon tarihi ve ilk konuklar belli oldu! Beyaz Show ne zaman başlıyor?
GİRİŞ 03.10.2017 09:34 GÜNCELLEME 03.10.2017 10:11

Geçen sezon 20. yılını dolduran ve bu sezon 21.yılında tekrar ekranlara dönmeye hazırlanan Beyaz Show'un yeni sezonunun ne zaman başlayacağı izleyiciler tarafından büyük merak konusu haline geldi. Beyaz Show’un yeni sezonunun tam olarak hangi tarihte başlayacağına dair merakla beklenen detaylar ortaya çıkmaya başladı. Beyazıt Öztürk’ün eğlenceli ve renkli sunumu ile ekranlara Beyaz Show’un yeni sezon tarihi belli oldu. Konuyla ilgili, Beyazıt Öztürk geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yakında Beyaz Show’un yeni sezonunun başlayacağını duyurmuştu. Bununla birlikte Beyaz Show'un yeni sezonunda hangi konukları ağırlayacağı da ortaya çıktı.

BEYAZ SHOW YENİ SEZONDA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Beyaz Show, yeni yayın döneminde de canlı canlı sizlerin evine konuk olmaya devam edecek. Uzun bir aradan sonra Beyaz Show yepyeni dekoruyla, birbirinden eğlenceli canlı yayın sürprizleriyle, birbirinden özel merak edilen konuklarıyla ve baştan yarattığı dumanı üstünde tüten son model tiplemeleriyle kendi gününde ve kendi saatinde 13 Ekim Cuma gecesi başlayacak.

beyaz show

BEYAZ SHOW 21.SEZONDA KİMLER KONUK OLACAK?

Beyaz Show 13 Ekim 2017’de yayınlayacağı yeni bölüm ile de canlı yayına bir yıl aradan sonra tekrar dönecek. Diğer taraftan Beyaz Show’un yeni sezon ilk programda konuk olması için ‘Cingöz Recai’ filminin ekibi Kenan İmirzalıoğlu, Meryem Uzerli ve Haluk Bilginer'in davet edildiği söyleniyor.

beyaz show

BEYAZ SHOW YENİDEN CANLI YAYINLANACAK!

Milliyet caddede yazan Ali Eyüboğlu Beyaz Show’un 21. sezonu ile Ekim 2017’de Kanal D ekranlarında olacağını yazdı. Kanal D’de yeni sezonuyla ekranlarımızda olacak olan Beyaz Show bir sezon aradan sonra yeniden canlı yayınlanacağını da belli olmuş oldu.

beyaz show

BEYAZIT ÖZTÜRK'ÜN YENİ SEZONDA BEYAZ SHOW'LA İLGİLİ AÇIKLAMASI!

Beyazıt Öztürk, Instagram hesabından yeni tipleme fotoğraflarını paylaştı. Toplam üç farklı karakter paylaşan ünlü şovmen altına, “Çok yakında yeni tiplemelerle.” notunu düştü. Beyaz hayranları da yeni tiplemeleri merakla beklediklerini belirtti. İşte, o fotoğraflar: 

BEYAZ SHOW