Söz 20.bölüm 1.ve 2.fragmanı! Yavuz'un zor kararı...

Star TV ekranlarının heyecanı doruklara taşıyan dizisi Söz 19.bölümüyle ekranlardaydı. Söz son bölümde; ateş'in veda yemeği Yavuz ve Tim için kötü sürprizlere sahne olacaktır. Peki, nefes kesen Söz 19.bölümün hemen ardından, merakla beklenen Söz 20.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 20.bölüm 1.ve 2.fragmanı! Yavuz'un zor kararı...
Söz 20.bölüm 1.ve 2.fragmanı! Yavuz'un zor kararı...
GİRİŞ 06.11.2017 17:31 GÜNCELLEME 07.11.2017 09:44

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana dikkatleri üzerinde toplayan fenomen dizi Söz 19.bölümüyle yine seyirciyi ekrana kilitledi. Söz 19.bölümde; Korhan Paşa'nın konvoyuna yapılan saldırı Tim'in Sancar'ın peşine düşerek intikam alacaklardır. Diğer bir yandan Söz final sahnesine ise, Ateş'e veda yemeği düzenleyen Tim ve Yavuz hiç beklenmedik bir anda tehdit altında kalırlar. Peki, Söz 19.bölümün ardından, merakla beklenen Söz 20.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 20.bölüm fragmanı

Söz 20.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Mehmet Özgür ve Serhat Kılıç gibi birçok başarılı oyuncunun rol aldığı Söz 20.bölüm 6 Kasım Pazartesi saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

Söz 19.bölüm izlemek için tıkla!

söz son bölüm

Söz son bölümde neler oldu?

Korhan Paşa’nın konvoyuna yapılan hain saldırı Tim’e büyük bir şok yaşatır. Bu şokun ardından intikam yemini eden Tim, Sancar’ı ele geçirmek üzere yola çıkar. Zorlu şartlarda gerçekleştirilen operasyonun ardından Agâh’a bir adım daha yaklaşacaklardır.

Bir süre Tim’e veda etmek zorunda kalan Keşanlı, yeni tanıştığı yol arkadaşı Battal ile beklenmedik bir maceraya atılır. Fransa’da patlamaya sebep olan Eylem, Sancar’ı öldürmenin planlarını yapar ancak mekâna döndüğünde karşılaştığı manzara, onu oldukça tehlikeli bir sürece sokacaktır.

Ateş’in veda yemeğinde Tim’i büyük bir sürpriz beklerken, diğer tarafta Yavuz, beklenmedik bir tehditle burun buruna gelecektir

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor