Vatanım Sensin 33.bölüm fragmanı! Azize hakkındaki gerçekler...

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin yeni sezona merhaba dedi. Heyecan dolu son bölümüyle yürek burkan Vatanım Sensin yeni bölümde, Sevr Antlaşması'nın yankıları ve Türk halkının mücadelesi damga vurdu. Vatanım Sensin 32.bölümün ardından ise, Vatanım Sensin 33.bölüm fragmanı geldi.

Vatanım Sensin 33.bölüm fragmanı! Azize hakkındaki gerçekler...
Vatanım Sensin 33.bölüm fragmanı! Azize hakkındaki gerçekler...
GİRİŞ 16.11.2017 16:26 GÜNCELLEME 16.11.2017 16:26

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Vatanım Sensin, izleyicisi tarafından merakla bekleniyordu. Vatanım Sensin 32.yeni bölümü nihayet seyirciyle buluştu. Vatanım Sensin yeni sezon ilk bölümünde; Yunan ilerleyişini durdurmak için canını ortaya koyan Miralay Cevdet, uyandığında kendini adeta bir kabusun içinde bulur. Vatan imzalanan Sevr Antlaşması'yla parçalanmış, İzmir yeni kumandan Filipos'un demir yumruğu altında ezilmiş, ailesi ise yokluğunda en büyük acılarla sınanmıştır. Bu cenderenin içinde ayağa kalkmaya çalışan Cevdet, hem memleketi hem kendisini ölümün kıyısına getiren yeni bir komplonun ortasında kalacaktır. Sevr'i kabul etmeyen Ankara hükümetini köşeye sıkıştırmak isteyenler sinsi bir planla Türkleri teslim almaya girişirken, Cevdet çok geç olmadan bu felaketi engellemek zorundadır. İşte, nefes kesen son bölümün ardından merakla beklenen Vatanım Sensin 33.yeni bölüm fragmanı...

Vatanım Sensin 33.bölüm fragmanı

Vatanım Sensin 33.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak ve Okan Yalabık gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin 33.bölümü 16 Kasım Perşembe saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Vatanım Sensin 32.bölüm izlemek için tıklayın

Vatanım Sensin son bölümde neler oldu?

vatanım sensin son bölüm

Balkan Harbi ve İzmir’in İşgali dönemlerinde savaşın ve istilanın ortasında savrulan bir milleti ve aileyi anlatarak başlayan Vatanım Sensin, yeni sezonunun açılışını Sevr Antlaşması ile yapacak. Ağustos 1920... Miralay Cevdet'in uğruna kendini ateşlere attığı memleketi, Osmanlı'nın imzaladığı, adına Sevr Anlaşması denen bir ölüm fermanının pençeleri altında can çekişiyor. Türklerin istiklal mücadelesi en zor, en karanlık dönemlerinden birinden geçerken, 23 Nisan'ın coşkusu birkaç ay değil, birkaç asır uzakta kalmış sanki.

Köylüsünden şehirlisine, yediden yetmişe tüm İzmir ve vatan, benzeri görülmemiş bir zulüm cenderesinde kıvranmakta... Memleketin yeni ahvalinin bedelini ödeyenler arasında herkes gibi Cevdet'in ailesi de var. Yunan karargahında yaptığı saldırının ardından ağır yaralanan Cevdet, aylar sürecek bir tedaviden sonra ayağa kalkmaya çalışacaktır. Suikast girişiminde başarısız olan Tevfik ise kafalarda soru işaretleri yaratacak bir kimlikle geri dönecektir. Azize hakkındaki gerçekler ise başta Cevdet olmak üzere herkesi derinden etkileyecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yalanlara tepki gösterip borçları açıkladı! 20 günde 2 milyar TL harcamadıysanız...
Türkiye'deki banka kartlarının sayısı nüfusun 5 katına çıktı