Söz 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fatma ölecek mi?

Star TV'nin sevilen dizisi Söz 21.bölümüyle nefes kesti. Soluksuz izlenen söz son bölümde; Timi rehin alan Çolak, ateşin karşısına kendini atan Karabatak'ı vurdu. Peki, Söz son bölümün hemen ardından, merakla beklenen Söz 22.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fatma ölecek mi?
Söz 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fatma ölecek mi?
GİRİŞ 20.11.2017 08:54 GÜNCELLEME 21.11.2017 08:54

Seyirciyi ekrana kilitleyen Söz son bölümde; Yavuz yanı başındaki Agâh tehlikesinden habersizce robot resmin olduğu dosyayı istihbarata ulaştırmak ister ancak Sancar’ı kurtarmaya gelen teröristler işleri değiştirecektir. Kafasındaki kurşunun intikamını almak isteyen Çolak ise Yavuz’un gelmesini beklemeden hamlesini yapar. Erdem yarbay'ı vurmaya niyetlenen Çolak'ın kurşunları komutanı için kendini ateşin önüne atan Ateş'e isabet eder. Diğer bir yandan Yavuz ve Tim’dekilere ulaşamayan Bahar, Güler’in evinde geldiğinde yabancı bir misafirle karşılaşır. Yardım eli uzattıkları bu misafirin onlar için başka planları vardır. Soluksuz izlenen bölümleriyle hayran bırakan Söz son bölümün ardından, merakla beklenen Söz 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 22.bölüm fragmanı

Söz 22.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Mehmet Özgür ve Serhat Kılıç gibi birçok başarılı oyuncunun rol aldığı Söz 22.bölüm 20 Kasım Pazartesi saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

söz son bölüm

Söz son bölümde neler oldu?

Tim’i kurtarmak üzere restorana giden Yavuz, telefonda duyduğu silah sesiyle dehşete kapılır. Karabatak’ın kahramanlık hikayesinin damga vuracağı sevilen dizide, Yavuz’dan aldığı cevap sonrasında Yarbay Erdem’i öldürmek üzere silahını çeken Çolak, ateş ettiği esnada Karabatak, komutanının önüne atlar. Çolak ise amacına ulaştığını düşünerek restorandan ayrılmanın hazırlıklarını yapmaktadır. Fakat kaçmak sandığı kadar kolay olmayacaktır. Ahmet Kartal’ın kaçırılmasıyla büyük bir şok yaşayan Fatma, Bahar ve Güler’in desteğiyle ayakta durmaya çalışırken, kendine gelen Eylem, terörist kadını yakalamak üzere peşine düşer. Çolak’ın giderek kontrolsüz bir hale gelmesi Agah için sorun olmaya başlamıştır. Nihai bir çözüm amacıyla Çolak’ı ziyaret eder ancak bu kez ipler Agah’ın elinde değildir. Ahmet Kartal’ı bulmak için kadının izini süren Tim, uzun bir takibe girer. Hafız’ı çok zor bir sınav beklemektedir.

Söz 21.bölüm tamamını izlemek için;

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'