Çukur 5.bölüm (1 ve 2.) fragmanı! Yamaç'ı bekleyen tehlike...

Çukur yayınlanan son bölümüyle yine seyirciyi ekrana kilitledi. Çukur 4.bölümde; uzun zaman sonra uyanan İdris, evde Yamaç'ı görünce deliye döner. Yeni fırtınaların habercisi olan bu karşılaşma, hiç iyi olmaz. Peki, Çukur son bölümün ardından, merakla beklenen Çukur 5.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 5.bölüm (1 ve 2.) fragmanı! Yamaç'ı bekleyen tehlike...
Çukur 5.bölüm (1 ve 2.) fragmanı! Yamaç'ı bekleyen tehlike...
GİRİŞ 20.11.2017 15:38 GÜNCELLEME 21.11.2017 11:32

Show TV ekranlarının seyirciyi ekrana kilitleyen dizisi Çukur son bölümüyle yine heyecan doluydu. Soluksuz izlenen bölümleriyle yayınlandığı ilk bölümden bu yana seyirciyi yakalamayı başaran Çukur 4.bölüme; İdris ve Yamaç'ın karşılaşması vurdu. Fırtınalı ilişkileri olan bu baba oğulun ikili diyalogları dikkat çekti. Diğer bir yandan Vartolu rüzgarı devam ederken; aralarındaki haini bulmaya çalışan Yamaç'ı bekleyen sürprizler merak uyandırdı. İşte, Çukur son bölümün ardından yayınlanan, Çukur 5.bölüm fragmanı...

Çukur 5.bölüm fragmanı 

Çukur 5.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Ercan Kesal'ın rol aldığı Çukur 5.bölüm 20 Kasım Pazartesi saat 20.00'de Show TV ekranlarında olacak.

Çukur 4.bölüm izlemek için tıklayınız!

çukur 4.bölüm

Çukur son bölümde neler oldu?

Uzun süredir bilinci kapalı olarak yatan İdris’in gözlerini açması, Çukur’da yepyeni bir dönemi başlatır. Yamaç’ı evinde gören İdris’in tepkisi tahmin edildiğinden sert olur. Baba oğul arasındaki büyük karşılaşma, Çukur’da tüm dengeleri alt üst edecektir. Sena ile tanışan İdris’in, onun Yamaç’ın eşi olduğunu öğrenmesi ise yeni bir fırtınanın habercisi olacaktır. Yamaç, sadece evdeki çalkantılı dönemle mücadele etmez, aynı zamanda aralarındaki haini bulmaya çalışır. Bu sırada Vartolu’nun, kendini Çukur’da kabul ettirmek için attığı adım ise herkesin tepkisini çeker. Yamaç’ın, Doğukan isimli şarkıcının tahsilat işiyle ilgilenmesi ise onu çok büyük bir tehlikenin tam kalbine sürükler. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı