Söz 23.bölüm fragmanı! Nefes kesen sahne Keşanlı kurtulacak mı?

Star TV ekranlarının nefes kesen dizisi Söz son.bölümde; Fatma'nın hazin ölümü dramatik anlara sahne olurken, Çolak'ın sivilleri tehdidi yürekleri ağza getirdi. İşte, Söz 22.bölümün ardından yayınlanan, Söz 23.bölüm fragmanı

Söz 23.bölüm fragmanı! Nefes kesen sahne Keşanlı kurtulacak mı?
Söz 23.bölüm fragmanı! Nefes kesen sahne Keşanlı kurtulacak mı?
GİRİŞ 27.11.2017 17:39 GÜNCELLEME 27.11.2017 17:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Söz son bölümde; teröristin oyunuyla eşinin sonunu hazırlayan Hafız büyük bir acıyla pençeleşir. Diğer bir yandan evladını teröristlerin elinden almak için harekete geçse de Time zor anlar yaşatacaktır. Sivilleri kandırmak için Çolak'ı kurtarıcı olarak gösteren teröristlerin sonunu Türk askerine güvenen halk hazırlayacaktır. Seyirciyi ekrana kilitleyen Söz 22.bölümün ardından, Söz 23.bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki, Söz 23.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 23.bölüm fragmanı 

Söz 23.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Mehmet Özgür ve Serhat Kılıç gibi birçok başarılı oyuncunun rol aldığı Söz 23.bölüm 27 Kasım Pazartesi saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

söz son bölüm

Söz son bölümde neler oldu?

Yaşananlar karşısında şaşkınlığa uğrayan Tim hemen Ahmet Kartal’ı kaçıran teröristin peşine düşer. Hafız da bütün öfkesiyle onların arkasından gider ama yüz yüze geldikleri tehdit Tim’i zor durumda bırakacaktır. Agah ve Çolak’ın sınırın ötesinde uygulamaya başladığı yeni strateji tehlikeli bir noktaya gelmiştir. Çolak, bir yandan bölgede kendisine biçilen rolü oynarken bir yandan da Türk ordusuna karşı sivillerin aklını çelmeye çalışmaktadır.

Resmi işlemler için Karabayır’a gelen Büyük Bey’in avukatı, asıl hedefine doğru adım adım yaklaşmaktadır. Yanı başındaki tetikçiden habersiz Yavuz’u bekleyen Bahar ise ölümle burun buruna olduğundan habersizdir. Çolak’ın ‘sözde’ yardımlarını kabul etmeyen köylerden gelen istihbarat, Tim’i harekete geçirir. Türk Ordusuna ihaneti reddeden onlarca sivil Çolak tarafından ölüme terk edilmiştir. Yavuz ve Tim’in zamana karşı amansız bir mücadele vermesi gerekmektedir artık.

YORUMLAR 3
  • tek taş 6 yıl önce Şikayet Et
    Söz çok güzel bir dizi
    Cevapla
  • Helin 6 yıl önce Şikayet Et
    Söz dizisi çoooooooook güzel hiç bitmesin
    Cevapla
  • selin 6 yıl önce Şikayet Et
    Oluyorum bu dizi icin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBB'de seçimin ardından dev borçlanma! Söz konusu rakam şaşkına çevirdi
IMF Başkan Yardımcısı, Şimşek ile fotoğraf paylaştı