Söz 24.bölüm (1 ve 2.) fragmanı! Yavuz'a büyük şok...

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Söz 23.bölümüyle nefes kesti. Söz son bölümde nefes kesen bataklık sahnesi seyirciyi ekrana kilitledi. Peki, Söz son bölümün ardından, merakla beklenen Söz 24.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 24.bölüm (1 ve 2.) fragmanı! Yavuz'a büyük şok...
Söz 24.bölüm (1 ve 2.) fragmanı! Yavuz'a büyük şok...
GİRİŞ 04.12.2017 17:15 GÜNCELLEME 04.12.2017 17:15

Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Söz her bölüm olduğu gibi son bölümüyle de heyecanı doruklara çıkardı. Söz son bölümde; bataklığa saplanan köylüleri çıkarmak için mücadele eden Tim, zorlu dakikalar yaşadı. Diğer bir yandan tetikçi ile baş başa kalan Bahar için tehlike büyüktür. Çolak ve Agah ise sözde devletlerinin kuruluşu için yabancı güçlerden yardım alır. Tim bu büyük toplantıyı basabilecek mi? Çolak ve Agah'ın kirli emelleri bozguna uğratılacak mı? Peki, Söz 23.son bölümün ardından, Söz 24.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 24.bölüm fragmanı

Söz 24.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Mehmet Özgür ve Serhat Kılıç gibi birçok başarılı oyuncunun rol aldığı Söz 24.bölüm 4 Aralık Pazartesi saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

söz 23.bölüm

Söz son bölümde neler oldu?

Bataklıktaki köylüleri çıkarmak için canları pahasına mücadele eden Tim için tehlike henüz geçmiş değildir. Hiç beklemedikleri bir anda ölümün eşiğine geleceklerdir. Tetikçi ile baş başa kalan Bahar ise ondan kurtulmanın bir yolunu aramaktadır. Yavuz’u da bu durumdan haberdar etmesi ile Tim ve Tetikçi karşı karşıya gelir. Yavuz ise Tetikçinin kendisi ile ilgili büyük bir sırrı sakladığından habersizdir. Bir türlü haber alınamayan Hafız, herkesten habersiz, uzun bir yolculuğa çıkarken, Erdem’e gelen bir istihbarat ile Tim, sınır ötesindeki büyük bir operasyon için hazırlıklara başlar. Büyük planın en önemli iki ismi Agâh ve Çolak sözde yeni devletin yol haritasını çıkarmak üzere yabancı güçlerle bir araya gelir. Yavuz önderliğindeki Tim toplantı yerini bulabilecek midir?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!