TRT 1 Diriliş Ertuğrul 98.bölüm fragmanı! Ertuğrul Turgut Alp'in hesabını...

Yeni bölümü izleyici tarafından merakla beklenen TRT 1 Diriliş Ertuğrul 98.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Ertuğrul’un bu bölümünde neler yanacak. İşte Diriliş Ertuğrul 98. bölüm tanıtımı ve detayları

TRT 1 Diriliş Ertuğrul 98.bölüm fragmanı! Ertuğrul Turgut Alp'in hesabını...
TRT 1 Diriliş Ertuğrul 98.bölüm fragmanı! Ertuğrul Turgut Alp'in hesabını...
GİRİŞ 06.12.2017 09:00 GÜNCELLEME 06.12.2017 17:31
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Son bölümünde Turgut Alp ve Aslıhan hatunum zehirlenmesi izleyenleri adeta şoke etti. Ekranların sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ertuğrul’a meydan okuyan Bahadır Bey sonunu hazırlıyor. Peki Diriliş’in bu haftaki bölümünde neler yaşanacak. Turgut Alp ve Aslıhan hatun ölecek mi? İntikam yemini eden Ertuğrul bunu yapan haini bulacak mı? Sadettin Köpeğin kanlı planları sonucu Oba’nın durumu etkileyecek mi?  "Öfkemi taşımaya dağlar dahi takat getiremez" diyen Ertuğrul'un yeni hamlesi ne olacak? İşte her bölümü Farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul 98.bölüm tanıtımı ve tüm merak edilenleri

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 98.bölümü fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi 06 Aralık çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 98.BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 98.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcısı Esma aracılığıyla Turgut ve Aslıhan’ı zehirletmişti. Düğün büyük bir coşkuyla gerçekleşmiş, Ertuğrul ve alpları düğün biter bitmez Karacahisar Kalesi’ne baskın yapmak için harekete geçecekleri sırada Turgut ve Aslıhan’ın zehirlendiğini öğrenmişlerdi.
 
Ertuğrul bu zehirleme hadisesi üzerine ne yapacak? Zehirleyenleri bulabilecek mi? Bu işten kimi mesul tutacak? Bu hadiseye rağmen Karacahisar Kalesi’ni fethedebilecek mi? Turgut ve Aslıhan’ın akıbeti ne olacak? Kurtulabilecekler mi?
Bu hadise karşısında Bahadır Bey’in tutumu ne olacak? Amacına ulaşan Emir Saadeddin bundan sonra ne yapacak?
 
Ares’in planı doğrultusunda kendini farklı bir kişi olarak tanıtıp Kayı Obası’na sızan Titan, hedefi olan Ertuğrul’un oğlu Gündüz’le yakınlaşabilecek mi? Ares, Ertuğrul’un oğlu Gündüz üzerinden kurduğu planında başarıya ulaşabilecek mi? 

TURGUT ALP TARİHTE NASIL ÖLÜYOR?

Tarihte Turgut Alp’in nasıl öldüğü hakkında pek bilgi yer almasa da 14.yüzyılın başlarında hayatını kaybettiği, ve yaşamı boyunca Osman Bey’e en iyi hizmet eden askerlerden biri olduğu bilinmektedir.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM OYUNCU KADROSUNA FLAŞ İSİM 

Yayınlandığı günden itibaren reyting rekorlar kıran 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin oyuncu kadrosuna Ogün Kaptanoğlu dahil oldu.

Son olarak 'Karagül' ve 'Deli Gönül' dizileriyle ekranlara gelen Ogün Kaptanoğlu, 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde' Titan' karakterini canlandıracak.

Titan' rolü için imaj değişikliğine giden usta oyuncu, 29 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak bölüm ile izleyici karşısında olacak.

diriliş-98-bölüm-izle

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜ NE KADAR İZLENDİ? 

Önceki akşam reyting listelerinde 3 iddialı dizi kıyasıya bir rekabet yaşadı.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da TRT 1 ekranlarının efsane dizisi Diriliş Ertuğrul hem total hem de AB grubunda lider oldu.

Dizi total grubunda 14.79 rating ve 31.34 share alırken, AB grubunda ise 17.33 reyting ve 42.02 share’a sahip oldu. Ayrıca sevilen dizinin özeti de reyting sonuçların ikinci sıraca yer aldı.

“Diriliş Ertuğrul” önceki akşam aldığı performanslarla pek şaşırtmadı.

YORUMLAR 21
  • Adem SANCAK 6 yıl önce Şikayet Et
    Sedde yanan kostümlerin sorumlusu kesinlikle sadettin köpekdir .ERTUĞRULUM bir tanesin
    Cevapla
  • Fatma 6 yıl önce Şikayet Et
    Kaleyide daha öfkeleri dinmeden alacaklardır
    Cevapla
  • Fatma 6 yıl önce Şikayet Et
    Ölmiyecekler fakat bu iş ertuğrul dahada
    Cevapla
  • suskun44 6 yıl önce Şikayet Et
    Turgut ölürse tarih eksiğiniz var demektir
    Cevapla
  • ...... 6 yıl önce Şikayet Et
    insanı son derece merakta bırakıyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu