İstanbullu Gelin 28.bölüm (1.ve 2.) fragmanı! Ayrılıyorlar mı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin son bölümüyle yine heyecan doluydu. İstanbullu Gelin 27.bölümde; Osman ile ilgili şok gerçeği öğrenen Esma, dengeleri değiştirecek kararlar aldı. Peki, İstanbullu Gelin 27.bölümün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 28.bölüm fragmanı geldi mi?

İstanbullu Gelin 28.bölüm (1.ve 2.) fragmanı! Ayrılıyorlar mı?
İstanbullu Gelin 28.bölüm (1.ve 2.) fragmanı! Ayrılıyorlar mı?
GİRİŞ 08.12.2017 17:40 GÜNCELLEME 08.12.2017 17:40

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin dün akşam ekrana gelen son bölümüyle seyirciyi ekrana kilitledi. İstanbullu Gelin son bölümde; Begüm'ün yeni arkadaşı Süreyya ve Faruk'un arasındaki huzursuzluğun fitilini yaktı. Diğer bir yandan Süreyya'ya olan öfkesi aklını başına getiren İpek, sonunda çocuğunu kabullendi. İstanbullu Gelin 27.bölüme damga vuran olay ise, Esma'nın büyük bir sır öğrenmesiydi. Osman'la ilgili bu sır aklını başından alırken, geri dönülmez adımların habercisi oldu. Peki, İstanbullu Gelin son bölümün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 28.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 28.bölüm fragmanı

İstanbullu Gelin 28.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz gibi isimlerin rol aldığı İstanbullu Gelin 28.bölümü ile 8 Aralık Cuma saat 20.00'de Star TV'de olacak.

İstanbullu Gelin 27.bölüm izlemek için tıkla!

istanbullu gelin 27.bölüm

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

Gün yüzüne çıkan tehlikeli gerçekle şok olan Esma iki koldan harekete geçer. Yeni öğrenilen bir gelişme Süreyya ve Faruk arasında büyük gerilim yaşanmasına sebep olur. Süreyya, Faruk’u zor bir durumla yüzleşmek zorunda bırakır. Arka arkaya aldığı umulmadık darbelerle sarsılan Adem kritik seçimlerin eşiğine gelir. Akif ve Senem kalkıştıkları işte çetin bir mücadele verirler. Gün sonunda gerçekleşen bir buluşma hem Faruk’ta hem de Süreyya’da soğuk duş etkisi yaratacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi