Söz 25.bölüm fragmanı! Agah yakalandı, Yavuz'a büyük şok!

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Söz 25.bölümüyle yine nefes kesti. Söz 24.son bölümde; Agah'ı ele geçiren Tim'in Çolak ve Büyükelçi'ye rağmen onu yurda getirmesi heyecan dolu anlara sahne oldu. Peki, seyirciyi ekrana kilitleyen Söz son bölümün ardından, merakla beklenen Söz 25.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 25.bölüm fragmanı! Agah yakalandı, Yavuz'a büyük şok!
Söz 25.bölüm fragmanı! Agah yakalandı, Yavuz'a büyük şok!
GİRİŞ 11.12.2017 17:09 GÜNCELLEME 11.12.2017 17:09

Vatan, millet egemenliği için söz veren kahramanların hikayesi Söz dizisinde yine heyecan doruktaydı. Kirli yüzü ortaya çıkan Agah'ı ele geçiren Tim, onu Türkiye'ye geri getirirken büyük mücadeleler verdi. Yabancı müttefikleri ile kirli bir ittifak içinde olan Çolak ve adamları ile karşı karşıya kalan Tim ve Yavuz'un mücadelesi büyük kahramanlıklara sahne oldu. Söz 24.bölüm son sahnesinde ise, patlayan aracın yanında kalan Keşanlı'nın hayatından şüphe edildi. Peki, her koşulda vatan için canını ortaya koyan Keşanlı kurtulabildi mi? Diğer bir yandan salgın hastalıkları tedavi için görevini yerine getiren Bahar, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kaldı. İşte, solukları durduran Söz son bölümün ardından, merakla beklenen Söz 25.bölüm fragmanı...

SÖZ 25.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Söz 25.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat ve Serhat Kılıç gibi isimlerin rol aldığı Söz 25.bölümüyle 11 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

söz son bölüm

Söz son bölümde neler oldu?

Agâh’ı yakalamayı başaran Tim’in bir sonraki hedefi onu güvenli bir şekilde Türkiye’ye getirmektir. Sınır ötesinde, Ortadoğu’nun en tehlikeli bölgelerinden birinde olan Tim için zorlu bir yolculuk başlayacaktır.  Büyükelçi ve Çolak, Agâh’ı geri almanın planlarını yapmaktadır. Bölgedeki tüm adamlarını toplayan Çolak, Tim’in sınırı geçmesine izin vermemek için harekete geçer. Kamptaki mültecilerde ortaya çıkan bazı belirtiler Bahar’ı ciddi bir tehdidin ortasında bırakırken Eylem ise verdiği kararların bedelini ağır bir şekilde ödemek zorunda kalır. Çolak ve adamları Tim’in sınırı geçmemesi için elinden geleni yapar. Onun bu hamlesini savuşturmak isteyen Yavuz ve Tim, Türk Büyükelçiliğine ulaşmaya çalışır. Fakat Çolak kolay vazgeçmeyecektir. Sınır ötesindeki bu Türk toprağı, korunması gereken bir kaledir artık.

Söz 24.bölüm tamamını izlemek için;

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!