Söz 28.bölüm (1,2,3.) fragmanı! Yavuz ordudan atılıyor mu?

Söz son bölümüyle yine yürekleri ağza getirdi. Her bölümü seyircisini derinden etkileyen Söz 27.bölümde; Yavuz'un babası olduğunu söyleyen Agah, elinden kurtulmak için hiç tereddüt etmeden oğlunu bıçakladı. Yürekleri yakan final sahnesi sonrasında, Söz 28.yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor.

Söz 28.bölüm (1,2,3.) fragmanı! Yavuz ordudan atılıyor mu?
Söz 28.bölüm (1,2,3.) fragmanı! Yavuz ordudan atılıyor mu?
GİRİŞ 08.01.2018 17:39 GÜNCELLEME 08.01.2018 17:39

Söz son bölümde; Yavuz Üsteğmen en azılı düşmanlarından Agah'ı yakalar, ancak Agah'ın ağzından çıkanlar onu gafil avlayacaktır. Ailesi ile ilgili şok gerçekleri öğrenen Yavuz, annesinin acısının üstüne bir de bir düşmanın evladı olduğunu öğrenecektir. Agah, Yavuz'a babası olduğunu söyler ve ona 'oğlum' diye hitap eder. Ancak Agah yine hainliğini gösterecek ve Yavuz'u hiç acımadan bıçaklayacaktır. Peki, Yavuz yaşam mücadelesini kazanabilecek mi? Herkesin şaşırıp kalmasına neden olan final sahnesi sonrasında, Söz yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Söz 28.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 28.bölüm fragmanı yayınlandı!

Söz 28.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Aybüke Pusat, Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 28.bölümü ile 8 Ocak Pazartesi saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak...

Söz yeni bölümde neler olacak?

Agah’ın babası olduğunu öğrenen Yavuz yaşadığı şoku atlatamadan, bu gerçeğin onu görevinden uzaklaştırılmasına sebep olduğunu öğrenir. Yavuz artık ancak şehit olduğunda üzerinden çıkaracağını düşündüğü üniformasından uzak kalmıştır. 

Hava operasyonuyla büyük bir bozguna uğrayan Çolak, Yabancı Büyükelçi’nin gayretleriyle uzun menzilli füzeleri eline geçirmek üzeredir. 

Yavuz ve Bahar, Agah’la ilgili sırları ortaya çıkarmak için İstanbul’a geldiklerinde, Yabancı Büyükelçi’nin takibinden kurtulmak için hayati bir mücadeleye gireceklerdir. Tim ise Çolak’ın yarattığı tehdidi yok etmek için bir arkadaşlarını feda etmek zorunda kalacaktır.

söz son bölüm

Söz son bölümde neler oldu?

F16’ların hedefinde Hatice’yi bulan Yavuz zor bir karar vermek zorundadır. Diğer tarafta ise TİM sınır kapısına yaklaşan intihar bombacılarını etkisiz hale getirmek için büyük bir risk alacaktır.

Tüm bunlar olurken mühendis Yücel Ertürk Büyükelçinin adamları tarafından kaçırılır. Uçaklarımızın kontrolüne sızmayı amaçlayan Büyükelçi, Çolak için güvenli bir yol hazırlamaya çalışmaktadır. Çolak ise topladığı yüzlerce adamıyla sınırı geçmek için hazırlık yapmaktadır.

Yücel Ertürk’ü kurtarmak için yola çıkan Yavuz ve Tim, Çolak’ın yarattığı tehdidi önlemek için zamana karşı mücadele verecektir. Yavuz ise operasyonunun sonunda hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşecektir.

Söz 27.bölüm tamamını izlemek için;

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı