İstanbullu Gelin yeni bölüm bu akşam var mı? Star TV yayın akışı

Star TV ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin yeni bölümünü heyecanla bekleyen takipçilerini üzen haber geldi. İstanbullu Gelin yeni bölümü bu hafta 5 Ocak günü ekranda olmayacak. Peki, İstanbullu Gelin 32.yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte, Star TV yayın akışı...

İstanbullu Gelin yeni bölüm bu akşam var mı? Star TV yayın akışı
İstanbullu Gelin yeni bölüm bu akşam var mı? Star TV yayın akışı
GİRİŞ 12.01.2018 17:29 GÜNCELLEME 10.02.2018 13:45

İstanbullu Gelin yeni bölümü bu hafta ekranda olmayacak. Yılbaşı haftası sebebiyle diziler yayınlarına bir hafta ara veriyorlar. Peki, Star TV yayın akışına göre İstanbullu Gelin yeni bölümü 5 Ocak Cuma akşamı ekrana gelecek mi? İstanbullu Gelin 32.yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte, Star TV yayın akışı ve İstanbullu Gelin yeni bölüm yayın tarihi...

İstanbullu Gelin yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı?

Yılbaşından sonra bir hafta süreyle yeni bölümlerine ara veren dizilerden biri de İstanbullu Gelin oldu. Cuma günü ekrana gelen İstanbullu Gelin yeni bölümü Star TV yayın akışında yer almıyor. Pek çok dizi gibi İstanbullu Gelin de yılbaşından bir hafta sonra ekranda olacak. Sezon arası veren dizi bir hafta sonra yayınlarına kaldığı yerden devam edecek. 

İstanbullu Gelin 32.yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Aslı Enver, İpek Bilgin ve Özcan Deniz gibi isimlerin rol aldığı İstanbullu Gelin 32.bölümü 12 Ocak Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İstanbullu Gelin 32.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacaktır.

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

Adem’in tehdidi Garip’i kendisi için çok zor bir karar almaya iter. Gelen bir haber Süreyya’nın aklının ucundan bile geçirmek istemeyeceği bir olasılığın gerçek olduğunu ortaya çıkarır. Faruk’un sezgilerinin ne denli doğru olduğu bir kez daha anlaşılır. Reyhan’ın aldığı bir davet onu hayatta en korktuğu şeyle karşı karşıya bırakır. Can sonuçları çok ağır olabilecek bir yüzleşme yaşamak zorunda kalır. Yeni yılın ilk saatlerinde ise tüm dengeleri değiştirecek bir sır hiç beklenmedik biri tarafından öğrenilecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!