Söz 30.bölüm yayınlandı! Söz son bölümde neler oldu?

Söz 29.son bölümüyle yine nefes kesti. Söz son bölüm finaline, Agah'ın karşısına geçerek namluyu doğrultan Yavuz damga vurdu. Heyecan dolu son bölümün ardından, Söz 30.bölüm ilk görüntülerinde Yavuz teröristlerle dolu bir hücreye girer. Peki, merakla beklenen Söz 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 30.bölüm yayınlandı! Söz son bölümde neler oldu?
Söz 30.bölüm yayınlandı! Söz son bölümde neler oldu?
GİRİŞ 23.01.2018 09:19 GÜNCELLEME 23.01.2018 09:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ekranların en beğenilen asker filmlerinden olan Söz son bölümde; Yavuz, İstanbul’da yaşadığı saldırının ardından hakkında yürütülen soruşturma sonucu daha büyük bir sarsıntı yaşayacaktır. Agah’ın babası olması sadece onun değil arkadaşlarının da hayatını etkileyecektir. Timin dağılıp dağılmaması Yavuz’un vereceği karara bağlıdır. Hafız füzelerin yok edilmesi için hayatından vazgeçerken, Tim arkadaşlarını geride bırakmamak için bütün gücüyle savaşmaya devam eder. Yabancı Büyükelçi’nin gayretleriyle füzeleri alan Çolak, ele geçirdiği kodlar sayesinde füzeleri ateşlemeyi başarır. Füzelerden birisi Karabayır’ı vurmak için yola çıkmıştır bile. Peki, heyecan dolu Söz 29.bölümün hemen ardından, merakla beklenen Söz 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 30.bölüm fragmanı

Söz 30.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 30.bölümü ile 22 Ocak Pazartesi saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak...

Söz son bölümde neler oldu?

Agah’ın babası olduğunu öğrenen Yavuz yaşadığı şoku atlatamadan, bu gerçeğin onu görevinden uzaklaştırılmasına sebep olduğunu öğrenir. Yavuz artık ancak şehit olduğunda üzerinden çıkaracağını düşündüğü üniformasından uzak kalmıştır. Hava operasyonuyla büyük bir bozguna uğrayan Çolak, Yabancı Büyükelçi’nin gayretleriyle uzun menzilli füzeleri eline geçirmek üzeredir. Yavuz ve Bahar, Agah’la ilgili sırları ortaya çıkarmak için İstanbul’a geldiklerinde, Yabancı Büyükelçi’nin takibinden kurtulmak için hayati bir mücadeleye gireceklerdir. Tim ise Çolak’ın yarattığı tehdidi yok etmek için bir arkadaşlarını feda etmek zorunda kalacaktır.

Söz 29.bölüm tamamını izlemek için;

YORUMLAR 1
  • Ase 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi begeniyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri