Vatanım Sensin 44.bölümde neler oldu? Vatanım Sensin son bölüm Kanal D'de

Vatanım Sensin 43.son bölümüyle Kanal D ekranlarındaydı. Vatanım Sensin son bölümde; Azize’nin ölmediği ortaya çıkıyor; büyük hesaplaşma başlıyor. Azize kendisine kabusu yaşatan Yunan subayıyla karşı karşıya kalıyor. İşte, nefes kesen Vatanım Sensin 43.bölümün hemen ardından, merakla beklenen Vatanım Sensin 44.bölüm fragmanı

Vatanım Sensin 44.bölümde neler oldu? Vatanım Sensin son bölüm Kanal D'de
Vatanım Sensin 44.bölümde neler oldu? Vatanım Sensin son bölüm Kanal D'de
GİRİŞ 09.02.2018 09:34 GÜNCELLEME 09.02.2018 09:50

Vatanım Sensin son bölümde; Cevdet ve Azize kavuşmuş, aile yeniden bir araya gelmiştir. Bu sırada Filippos, Dağıstanlı ile Ankara arasında yaşananlardan cesaret alır ve büyük bir taarruz için son adımı atmak üzere harekete geçer. Türklerin, Yunan Ordusu'nu bu büyük savaşta bozguna uğratmasının tek yolu Cevdet'in, Filippos'a oynayacağı bir oyun olacaktır. Ancak Azize ve Charles'ın, Cevdet'in görevini tehlikeye atmasına dair korkuları yeniden alevlenir, çünkü Cevdet karısının başına gelenlerle ilgili gerçekleri öğrenmeye çabalamaktadır. Cevdet büyük bir yol ayrımına gelmek üzeredir. Bu yol ayrımında onu bir yanda Azize'nin yaşadığı en büyük acının kaynağı, diğer yanda savaşın kaderini etkileyecek görevi beklemektedir. Peki, Vatanım Sensin 42.bölümün ardından, merakla beklenen Vatanım Sensin 43.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

VATANIM SENSİN 44.BÖLÜM FRAGMANI

 

VATANIM SENSİN 44.BÖLÜM NE ZAMAN?

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin 44.bölümü 8 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

VATANIM SENSİN 43.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İlaç sevkiyatı için bulunduğu teknenin bir kıyıya yanaşmasından sonra Azize’nin savaşı başlamıştı. Yunana askerlerinin bir bir öldürdüğü kadınlar, o kıyıda can verirken, Azize bir Yunan Yüzbaşı tarafından ahlaksız bir saldırıya uğramıştı. Azize’nin doğurduğu bebeği de Yunan asker Spiros tarafından ormanın derinliklerine bırakılmıştı. O gün, o kıyıda yaşadıklarını hiçbir zaman unutamayan Azize, hakikati Cevdet’ten saklamak zorunda kalmıştı. Zira İngiliz Charles Hamilton, bu hakikat karşısında Cevdet’in gizli vazifesine devam edemeyeceğini intikam için Azize’nin yaşadıklarını ödeteceğini düşünür. Azize de bu karardan sonra İzmir’den gitmiş ve Dağıstanlı’nın ekibinde yer almıştı.

Tevfik’in son nefesinde Azize’nin yaşadığını itiraf etmesi, Cevdet’i harekete geçirir. Cevdet, bir dağ başında Azize’yi bulur ve ikili arasında büyük buluşma gerçekleşir. Azize’nin İzmir’e dönüşüyle, tüm ailesi büyük bir şaşkınlık yaşar. Öldü sanılan annelerini karşılarında gören kızlar ve Hasibe Ana, Azize’ye kavuşmanın mutluluğunu yaşarlar. Bu mutluluk Azize için fazla uzun sürmez. Hayatının en zor anlarını yaşadığı o kıyıdaki Yunan Yüzbaşı, kapısını çalar. Azize bu yaşadığı şok karşısında ne yapacak? Azize’nin yaşadıklarını sorgulayan Cevdet, hakikati öğrenebilecek mi? Azize’nin vücudundaki yaraların sebebi ortaya çıkacak mı?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı