İstanbullu Gelin 34.bölümde neler oldu? Faruk'tan beklenmedik hamle

Star TV ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin 33.bölümüyle yine nefes kesti. Esma ve Reyhan'ın kulübede ateş altında kalması ortalığı kızıştırırken; Esma'nın Faruk'a yaptığı itiraf şok etkisi yarattı. Peki, heyecanı doruklara çıkaran İstanbullu Gelin son bölümün hemen ardından, İstanbullu Gelin 34.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 34.bölümde neler oldu? Faruk'tan beklenmedik hamle
İstanbullu Gelin 34.bölümde neler oldu? Faruk'tan beklenmedik hamle
GİRİŞ 27.01.2018 09:14 GÜNCELLEME 27.01.2018 10:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbullu Gelin son bölümde, Esma'nın gerçekleri öğrenmesini hazmedemeyen Reyhan onu Garip'in kulübesine çağırmış ve orayı ateşe vermişti. Hem kendi canına hem de Esma'nın canına kast eden Reyhan'ın tavrı başta Adem olmak üzere herkesin bu bilmecenin üzerine gitmesine neden oldu. İpuçlarını takip eden Faruk'u durduracak olan ise, Esma'nın Garip ile olan münasebetini açıklamasıyla oldu. İstanbullu Gelin 33.bölüm finaline damga vuran bu sahne yeni bölüm için merakları daha da artırdı. Diğer bir yandan Süreyya bir yandan Esma ile arayı düzeltmenin hazzına varırken, bir yandan da Can'ın hastalıklı tavırları ile çıkmaza girdi. Can'ın bu düşünceleri için Begüm'ü uyarmak isteyen Süreyya, bu hamlesi ile tehlikenin çok daha büyük olduğunun farkına vardı. Peki, heyecan dolu İstanbullu Gelin son bölümün ardından merakla beklenen İstanbullu Gelin 34.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 34.bölüm fragmanı

 

 

İstanbullu Gelin 34.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Fırat Tanış ve daha bir çok ünlü oyuncunun rol aldığı İstanbullu Gelin 34.bölüm  26 Ocak Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İstanbullu Gelin 33.bölüm izlemek için tıklayınız

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

Konaktaki bir tuhaflık Faruk’u harekete geçirir. Yaşanan son olayın yarattığı korku ve üzüntü beraberinde birçok soru getirir. Sorulan her soru Garip’i biraz daha köşeye sıkıştırır. Süreyya’nın söyledikleri Begüm’ün kafasını karıştırır. Osman sürpriz bir kararla hayatına yeni bir yön verir. Benzer süreçler yaşayan Süreyya ve Senem farklı duygularla da olsa aynı haberi beklemeye koyulurlar. Faruk kafasındaki soru işaretlerinden kurtulamaz. İzlediği yol onu duyduğunda inanamayacağı bir gerçekle karşı karşıya bırakacaktır.

YORUMLAR 1
  • Sheker 6 yıl önce Şikayet Et
    Harika oyuncular.Sureyya ve Faruk ashkina hayraniz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'