Gülizar dizisi 2.bölüm fragmanı yayınlandı! Gülizar 1.bölüm Kanal D'de

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Gülizar seyirci karşısında ilk sınavını verdi. Gülizar 1.bölümde; İzmir'de kendi haline hayatını idama ettiren Gülizar, bir talih kuşu ile karşı karşıya kalır ve hayatına yepyeni bir soluk gelir. Peki, ilk bölümü ile ekranda olan Gülizar dizisi 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülizar dizisi 2.bölüm fragmanı yayınlandı! Gülizar 1.bölüm Kanal D'de
Gülizar dizisi 2.bölüm fragmanı yayınlandı! Gülizar 1.bölüm Kanal D'de
GİRİŞ 27.01.2018 10:31 GÜNCELLEME 27.01.2018 10:32

Gülizar dizisi ilk bölümde, İzmir’de kendi düşleriyle yaşayan Gülizar, bir anda büyük bir belaya bulaşır. Ölüm döşeğinde olan büyük çiftlik ve mandıraların sahibi Mehmet Rıfat, ailesine evlilik dışı bir kızı olduğunu ve onu da mirasına dahil ettiğini açıklar. Gülizar, peşindeki beladan kaçarken kendisini büyük bir servetin mirasçısı olarak bulur.
Geçmişi ile yüzleşmek zorunda olan Gülizar yeni ailesini kabullenebilecek mi? Yoksa kendisini bunca yıl garip bırakan ailesinden intikam mı alacak? İşte, Gülizar 1.bölüm sonrasında yayında olan Gülizar 2.bölüm fragmanı...

Gülizar 2.bölüm fragmanı yayınlandı 

Gülizar 2.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu ve Şerif Sezer gibi isimlerin yer aldığı Gülizar dizisi 2.bölümü 27 Ocak Cumartesi günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Gülizar dizisi genel hikaye...

Gülizar İzmir’in fakir bir mahallesinde, annesinin onu emanet ettiği Suzan’la birlikte yaşamaktadır, müzik onun için çok önemlidir ve en büyük hayali bir gün iyi bir şarkıcı olmaktır. Suzan, Şerif’in işlettiği pavyonda çalışmaktadır ancak Şerif’in gözü Gülizar’dadır. Suzan’dan Gülizar’ı pavyona getirmesini ister. Gülizar’ın bir diğer derdi ise kendisiyle evlenmek isteyen yaşı geçkin Bahri Bey’dir. Gülizar, başındaki bu dertlerden kurtulmak isterken hayatı tahmin edemeyeceği şekilde değişir. Öz babası süt-peynir fabrikaları sahibi zengin iş adamı Mehmet Rıfat ölüm döşeğindedir, kendisini görmek istemekte ve artık onların çiftliğinde yaşamasını vasiyet etmektedir. Çiftliğin kâhyası ve Gülizar’ın varlığını yıllardır bilen kâhya Veysel’in oğlu Murat, Gülizar çiftliğe geldiği andan itibaren ona vurulur ancak ortada bir sorun vardır; kendisi Mehmet Rıfat’ın kızı Mine ile nişanlıdır. Gülizar çiftlikte hayallerine ulaşmaya çabalarken hem geçmişteki hem yeni edindiği düşmanlarla mücadele edecek, bir yandan da Murat’a duyduğu aşkla sarsılacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da
İsrail'in saldırı kararına İran'dan jet yanıt: Daha güçlü yanıt veririz!