Diriliş Ertuğrul 103. bölüm izle

TRT 1'in rekor kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 103. bölümü yayınlandı. Yeni bölümü merakla beklenen Diriliş Ertuğrul'da fetih gerçekleşti. İşte Diriliş Ertuğrul 103. bölüm özeti ve izleme sayfası...

GİRİŞ 29.01.2018 09:20 GÜNCELLEME 29.01.2018 10:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son bölümüyle izleyenlerin nefesini kesen Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen 103. bölüm özeti yayınlandı. TRT 1'in her bölüm izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul 103. bölüm izleyenleri duygulandırdı. Peki Diriliş Ertuğrul 103. bölümünde neler oldu? "Bugün eğer bir yurdumuz varsa şehitlerimizin sayesindedir" diyen Ertuğrul vatan hainlerine tokat gibi cevap verdi. İşte Diriliş Ertuğrul 103 bölüm izleme sayfası ve tüm detayları

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 104.BÖLÜM FRAGMANI

 

 

diriliş-104-böl.JPG

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 103.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ertuğrul, mancınık yerinde Bahadır Bey’in cesedini bulamayınca onun kaçtığını anlamış ve onu ayağına getirmesi için Turgut’u Çavdar Obası’na göndermişti. Çavdar Obası’nı basıp beyliğe kurulan Bahadır Bey ise Aslıhan ile Turgut’u esir almıştı.

Ertuğrul, Bahadır Bey’in bu yaptıklarını öğrenip Çavdar Obası’na giderken karşısına Atsız çıkmış, ondan da Ares ile Bahadır Bey’in işbirliğini ispatlayan mektubu almıştı. Nihayetinde Çavdar Obası’na giden Ertuğrul bütün suçlarından sonra Bahadır Bey’i, Sancar’ı ve onlardan yana olan beyleri bertaraf etmiş, Karaca’yı da Aslıhan öldürmüş, böylece hainler yok edilip Çavdar Obası da Türk obaları da huzura kavuşmuştu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 103.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bahadır’ı ortadan kaldırdıktan sonra Karacahisar Kalesi’ni fethetmek için önünde hiçbir engel kalmayan Ertuğrul nasıl bir plan ortaya koyacak? Kaleye açılan gizli geçitten girebilecek mi? Kalede ne gibi bir mukavemetle karşılaşacak? Kale fethedilebilecek mi? Titan’ın tuzak kurup Ertuğrul’u öldürmesini bekleyen Ares, planının başarısız olduğunu öğrendikten sonra ne yapacak? Kalede ne gibi tedbirler alacak? Ertuğrul kaleye girerse ne yapacak? Kaleyi kaybedecek mi? Yoksa Ertuğrul’u mağlup mu edecek?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 103.BÖLÜM 2. FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 103.BÖLÜM 1. FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 103.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 103.bölümü 24 Ocak çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

YORUMLAR 3
  • osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    ele geçirdi ve o cavdar oguz beyleri ve bahatır bey ve oaraya giriyon hemen alıyon kellesini kos koca cavdar beyi bahatır beyin kellesini alıyon bu flim sonerisleri çok şeyi çok kolaydan yapıp kapatıyorlar demekki
    Cevapla
  • adana7 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu milletin mayasında geninde iman ve kahramanlık var.. yıllarca uyutulan genlerimizin uyanmasına vesile olan her insandan Allah razı olsun.. dirilişte damarımızdaki kanı coşturan vesilelerden biridir.
    Cevapla
  • asasas 6 yıl önce Şikayet Et
    eyvallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!