Mehmetçik Kûtulamâre 3. bölümü (son bölümü) seyret!

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Mehmetçik Kûtulamâre 3. bölümü yayınlandı. Son bölümü izleyenleri ekranlara kilitleyen Mehmetçik Kûtulamâre 3. bölüm özeti büyük merak konusu oldu!

GİRİŞ 02.02.2018 10:09 GÜNCELLEME 02.02.2018 10:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcıları tarafından yapılan Mehmetçik Kûtulamâre dizisi son bölümüyle yine izleyenleri ekranlara kilitledi. Yeni bölümü büyük merak konusu olan Mehmetçik Kûtulamâre 3. bölüm özeti yayınlandı. Peki Mehmetçik Kûtulamâre 3.bölümünde neler oldu? "Milletin kanıyla sulanan bu topraklarda bir çınar gibi yeşereceğiz" diyen Süleyman Bey düşmanlara korku saldı. İşte Mehmetçik Kûtulamâre yeni bölüm özeti ve tüm merak edilenleri

Mehmetçik Kûtulamâre 4.bölüm fragmanı!

MEHMETÇİK KUT'ÜLAMARE 3.BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANDI?

 

Başrollerini Kaan Taşaner, İsmail Ege Şaşmaz, İlker Aksum ve Serdar Gökhan'ın paylaştığı yeni dizi Mehmetçik Kut'ülAmare 3.bölümü 1 Şubat perşembe günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

MEHMETÇİK KUT'ÜLAMARE 3.BÖLÜM FRAGMANI

MEHMETÇİK KUTÜLAMARE SON BÖLÜMÜNÜ TIKLA İZLE

MEHMETÇİK KUT'ÜLAMARE YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER...

Osmancık Taburu cepheye gidiyor. Mehmet'in kardeşi Said, abisini görür fakat cepheye geldiğini kimseye söyleyemez. Cox'un adamları ve Ermeniler, Osmancık Taburu'na tuzak kurur.

Bu sırada Hüsrev devlet yanlısı aşiretleri savaşa çağırır ve bu görevi ona Süleyman verir. 

Pusu sırasında Said tam ölecekken Mehmet kurtarır. Osmancık Taburu Cox ve Ermenileri'in tuzağında kurtulur.

mehmetçik-kutülamare-3-bölüm-fragmanı.jpg

MEHMETÇİK KUT'ÜLAMARE 3.BÖLÜM DETAYLARI

Osmancık taburundan geri kalmak istemeyen Mehmet, Bağdat’a giden trene gizlice binmeyi başarmıştır. Girdiği vagona yaralanmasına neden olan Victoria’da getirilmiştir. Mehmet Victoria’yı sorgulayarak ayağını yaralayan kişinin Cox olduğunu öğrenir. Süleyman Askeri, Osmancık taburuyla bir an evvel Bağdat’a ulaşıp cepheye gitme telaşındadır.

Diğer taraftan Kilikya’daki Komitacılarla buluşan Cox, Osmancık taburunun Bağdat’a ulaşmaması için yeni eylemler peşindedir. Bütün bunlar yaşanırken Mehmet ve Victoria arasındaki sorgulama devam etmektedir.

Bu sırada askerlerin sesini duyan Victoria, Mehmet’e silahını vermesini istemiş, vermemesi durumunda kendisini ihbar edeceğini söyleyerek tehdit etmiştir. Silahı alan Victoria, Süleyman Askeri’nin vagonuna getirilmiştir. Fırsatını bulan Victoria silahı Süleyman Askeri’ye doğrultmuş ancak silah boş çıkmıştır. Bu durum aynı zaman da Mehmet’in trende olduğunu ortaya çıkarmıştır. Süleyman Askeri hemen Mehmet’in bulunması için emir vermiştir. Mehmet’i neler beklemektedir?

Said kardeşi Mehmet’i Süleyman Askeri’ye söyleyecek mi? Hüsrev’i bekleyen büyük sürpriz nedir? Osmancık taburunun karşılaşacağı olay ne olacaktır? Osmancık Taburu Bağdat’a varabilecek midir? Cox’un yaşadığı hayal kırıklığı nedir? Süleyman Askeri yol güzergâhında kimi yakalayacak? Bütün bu soruların cevabı Mehmetçik Kutulamare 3. Bölümde…

YORUMLAR 3
  • sami 6 yıl önce Şikayet Et
    Bişey sormak istiyorum saat kaçta acaba
    Cevapla
  • HTN 6 yıl önce Şikayet Et
    perşembe 20.00 yeni bölüm 20.45 gibi başlıyor genelde
    Cevapla
  • BAHAR taşan 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi gelecek bölümünü heyecanla bekliyorum mehmetçik kûtulamâre
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha