Beyaz Show bu akşam var mı? Beyaz Show 2 Şubat Cuma konukları

Kanal D ekranlarının sevilen talk show programı Beyaz Show bu akşam yayınlanmayacak. Yılbaşı sonrasında yayınına 2 hafta ara veren Beyaz Show'un bu hafta tekrar ekrana gelmeyecek oluşu akıllara final ihtimalini getirdi. Peki, uzun yıllardır severek izlenen Beyaz Show bu hafta var mı? Beyaz Show 12 Şubat Cuma konukları

Beyaz Show bu akşam var mı? Beyaz Show 2 Şubat Cuma konukları
Beyaz Show bu akşam var mı? Beyaz Show 2 Şubat Cuma konukları
GİRİŞ 02.02.2018 16:43 GÜNCELLEME 02.02.2018 16:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu programı Beyaz Show bu akşam ekranda olmayacak. 20 yılı aşkın süresiz ünlü sunucu Beyazıt Öztürk'ün yönetiminde ekrana gelen Beyaz Show, Kanal D 26 Ocak Cuma yayın akışında kendine yer bulamadı. Peki, Beyaz Show bu akşam ekrana gelecek mi? Geçen hafta Pamela Anderson, Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, İrem Sak ve Sarp Apak gibi ünlü konukları misafir eden Beyaz Show bu akşamki konukları kimler? Beyaz Show'un 2 Şubat Cuma canlı yayın konukları belli oldu. İşte, merak edilen tüm soruların cevapları...

BEYAZ SHOW BU AKŞAM YAYINLANACAK MI?

 

 

Yılbaşı haftası nedeniyle yayınına iki program ara veren Beyaz Show 2 haftanın sonunda, bu hafta yine yok. Kanal D 26 Ocak Cuma yayın akışında yer bulamayan Beyaz Show'un neden ekrana gelmediği merak konusu oldu. 20 yılı aşkın süredir Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Beyaz Show canlı yayını 26 Ocak Cuma akşamı ekrana gelmedi. Geçen hafta ekranda olmayan Beyaz Show 2 Şubat Cuma günü seyirciyle buluşacak. 

BEYAZ SHOW 2 ŞUBAT CUMA KONUKLARI BELLİ OLDU

Beyaz Show’a bu hafta; Burak Kut, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak ve Şükrü Özyıldız konuk oluyor. Beyaz Show 2 Şubat 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de.

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; şarklılarıyla Burak Kut ile "Cebimdeki Yabancı" filminin oyuncuları Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak ve Şükrü Özyıldız konuk oluyor.

BEYAZ SHOW'DA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Programın açılış bölümüne, daha önce pazarda mandalinacılık yaparken çektiği videoların sosyal medyada fenomen olmasıyla tanınan Veysel Mutlu damga vurdu. “Vay Delikanlı Gönlüm” isimli single çalışmasıyla programa konuk olan Veysel Mutlu stüdyodaki herkesi coşturdu. Pamela Spence dijital ortamda yayınladığı ve arabesk şarkılardan oluşan yeni albümü ile Beyaz Show’daydı. Söylediği klasik arabesk şarkılarla herkesin kalbini kazandı.

Ali Atay’ın hem yazıp hem yönettiği “Ölümlü Dünya” filminin başrol oyuncuları Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak program boyunca hem enerjileri hem de sempatiklikleriyle herkesin takdirini kazandı.  Sarp Apak yine kendinden bekleneni yaptı ve bir Beyaz Show klasiği olarak “Efulim” şarkısıyla stüdyoda romantik rüzgarlar estirdi.

 Kız arkadaşına Beyaz Show sahnesinde evlenme teklif etmek için gelen Uğur Yıldırım “Hayır” yanıtı alınca hem kendisi hem de izleyiciler kısa süreli şoka girse de gerçek sonradan anlaşıldı. Programdan önce gizlice Uğur’un kız arkadaşıyla konuşup şaka yollu “Hayır” yanıtı vermesini isteyen Beyaz, böylece amacına ulaşmış oldu ve herkesi şaşırttı. Uğur ikinci kez teklifini yenileyip “Evet” yanıtı alınca da her şey tatlıya bağlanmış oldu.

YORUMLAR 1
  • METİN TURHAN 6 yıl önce Şikayet Et
    çok sey söyleyip hiç bir şey anlatamamak bu olsa gerek. o kadar okudum bizimde hiç birşey den haberimiz yok yazsaydınız daha iyiydi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü