Burcu Binici kimdir, kaç yaşındadır?

Star TV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Söz yeni bölümünde kadroya başarılı oyuncu Burcu Binici dahil oluyor. Narkotik Başkomiser Ceren karakterini canlandıracak olan Burcu Binici'nin yaşamı merak konusu oldu. Peki, genç ve güzel oyuncu Burcu Binici kimdir? Burcu Binici aslen nereli ve kaç yaşında?

Burcu Binici kimdir, kaç yaşındadır?
Burcu Binici kimdir, kaç yaşındadır?
GİRİŞ 05.02.2018 16:35 GÜNCELLEME 15.02.2018 17:15

TIMS&B yapımı ile Pazartesi günleri fırtına gibi esen Söz dizisi yeni bölümünde oyuncu kadrosuna başarılı bir isim dahil oluyor. Ünlü oyuncu Burcu Binici konuk oyuncu olarak yer alacağı Söz yeni bölümde, Narkotik Başkomiser Ceren karakteri ile seyirci karşısına çıkacak. Dizinin yayınlanacak yeni bölümlerinde Narkotik Başkomiser Ceren, 'SÖZ' Timinin zorlu görevlerinde önemli bir rol oynayacak. İzleyiciyi sürpriz gelişmelerin beklediği yeni bölümlerde Timin, Karabayır halkını tehdit eden büyük bir sorunu çözmek için Ceren komiserle beraber görev alacak. Peki, başarılı oyuncu Burcu Binici kimdir? TRT1 ekranlarında yayınlanan 6 Mantı dizisi ile tanınan Burcu Binici aslen nereli ve kaç yaşında?

 

 

BURCU BİNİCİ KİMDİR?

6 Temmuz 1986 tarihinde Erzurum'da dünyaya gelen Burcu Binici aslen Rize Hemşin'lidir. Babası Devlet Su İşleri'nde memur olan Binici'nin çocukluğu Aydın'da geçmiştir. İlkokulu Ekrem Çiftci İlköğretim Okulu'nda okuduktan sonra Aydın Lisesi'nde lise öğrenimini tamamlamıştır. Şan eğitimi alan oyuncu, asma davul ve nagarada çalabilmektedir. 

Oyunculuk kariyerine başlamadan evvel farklı coğrafyalarda ilaç mümessilliği ve dansçılık gibi çok farklı işlerde çalışmıştır. Anadolu Ateşi'ndeki bir hoca tarafından keşfedilerek dans ekibine çağırılır ve bir yıl kadar Anadolu Ateşi'nde dans eder.

2007 yılında tanıştığı Meral Okay'ın teklifi ile "Bir Bulut Olsam" Dizisi'nde "Gülengül" rolünü oynayarak ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. 2012 yılına gelindiğinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan 6 Mantı dizisinde rol alan Binici, bu rolle tanınan bir oyuncu olmuştur. 

2011 yılında yönetmen Erken Koçak ile nikah masasına oturan başarılı oyuncu, 2 ay gibi kısa bir sürede boşanmıştır. 

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

2015 - Aşk Zamanı

2012 - Uçurum

2012 - Biz Babasız Büyüdük

2012 - 6 Mantı

2012 - Sarı Siyah

2010 - 2012 - Dürüye'nin Güğümleri

2010 - Bir Bulut Olsam

2010 - Sensiz Yaşayamam

2009 - Bir Bulut Olsam

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü