İstanbullu Gelin 37.bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin son bölüm Star TV'de

İstanbullu Gelin son bölümde; Osman ve Burcu'nun aldığı karar Esma'yı sıkıntıya sokacak bir yabancıyla karşı karşıya gelmesine neden olur. Öte yandan Faruk'un bulduğu ipucu, olayın aydınlanmasına vesile olur. Peki, İstanbullu Gelin 36.bölümün hemen ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 37.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 37.bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin son bölüm Star TV'de
İstanbullu Gelin 37.bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin son bölüm Star TV'de
GİRİŞ 19.02.2018 10:20 GÜNCELLEME 19.02.2018 10:27

İstanbullu Gelin son bölümde; annelerinin yıkılan tabuları karşısında kafaları karışan Boran kardeşler geri dönülmez adımlar atmaya başlar. Fikret boşanmak için ısrar ederken, Murat'ın teklifi Bade'yi çılgına çevirir. Faruk yangının sırrını araştırırken büyük bir ipucu yakalar ve olayı aydınlatmak için harekete geçer. Radikal kararları ile herkesi şaşırtan Osman, Burcu ile evlenmek için ilk adımını atar. Yankıları tüm ailede hissedilecek olan bu adım Garip'in eski eşi Burcu'nun annesi ile Esma'yı karşı karşıya getirir. Esma'nın karşısına çıkan bu kadın onu çileden çıkaracaktır. Yönetim kurulu toplantısında annesinden gelen telefonla şok olan Adem için duydukları ağır gelecektir. Heyecan dolu final sahnesi ile herkesi merakta bırakan İstanbullu Gelin 37.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 37.bölüm fragmanı

 

İstanbullu Gelin 37.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Fırat Tanış ve daha bir çok ünlü oyuncunun rol aldığı İstanbullu Gelin 37.bölüm 16 Şubat Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İstanbullu Gelin 36.bölüm izlemek için tıklayınız

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

Evlilik kararı alan Osman, Garip'in eski eşi ile Esma'yı karşı karşıya getirir. Yangın gerçeğini öğrenen Faruk harekete geçer. Faruk ve Esma arasındaki yüzleşme Reyhan’ı hayatının en zor seçimini yapmak zorunda bırakır. Gerçeklerle yüzleşemeyen İpek, Kıymet’ten duydukları ile neye uğradığını şaşırır. Ufak bir talihsizlik Süreyya’nın aklından bile geçiremeyeceği bir noktaya evrilir. Osman ve Burcu’nun aldıkları karar, başta Esma olmak üzere herkesi şaşkına çevirecek bir ismin Bursa’ya gelmesine neden olur. Her şeyin yolunda olduğunu düşünen Adem aldığı bir haberle en büyük kâbusunu yaşayacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı