Diriliş Ertuğrul 109.bölümü son bölümü izle...

Yeni bölümü heyecanla beklenen Diriliş Ertuğrul 109.bölüm yayınlandı. İzleyenleri ekranlara kilitleyen bir bölüm ile gelen olan Diriliş Ertuğrul'da Artuk Bey, Bamsı Alp, Turgut Bey idam edildi mi? İşte yeni bölüm tanıtımı ve detayları...

Diriliş Ertuğrul 109.bölümü son bölümü izle...
Diriliş Ertuğrul 109.bölümü son bölümü izle...
GİRİŞ 13.03.2018 10:02 GÜNCELLEME 13.03.2018 10:02
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

TRT 1'in her bölüm farklı bir heyecana sahne olan dizisi Diriliş Ertuğrul 109.bölüm izleyenlerle buluştu. Son bölümüyle izleyenleri şaşırtmayı başaran Diriliş Ertuğrul'da bu hafta neler oldu? Hain planlarına devam eden Sadettin Köpek, Ertuğrul'u öldürdü mü? Diriliş Ertuğrul 109.bölümünde neler oldu? "Sadece sen değil Artuk Bey, Bamsı Alp, Turgut Bey hepsi ölecek" diyen Sadettin toplu idam için hazırlık yapar. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm özeti ve izleme sayfası...

Diriliş Ertuğrul 110.bölüm fragmanı! Şoke eden ferman...

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 109.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir tarafından hazırlanan zehirli eti yiyen Sultan Alaeddin zehirlenmişti. Zehirlenme sırasında içeri giren Şehzade Gıyaseddin, şüphelendiği Ertuğrul’u sorgulamak için tutuklanmıştı.

Emir Saadeddin’in tuzağına düşen Ertuğrul ne yapacak? Sultanı öldürmek suçundan aklanabilecek mi? Gıyaseddin, Ertuğrul hakkında ne hüküm verecek?

Diriliş Günalp Kılıçarslan kimdir? Gerçek tarihte var mı nasıl öldü?


Emir Saadeddin tarafından Karacahisar Kalesi’ne gönderilen Kaledar Günalp Bey’in kaledeki icraatı ne olacak? Artuk, Turgut ve Bamsı, Kaledar Günalp Bey’e karşı ne yapacak? Ertuğrul’un tutuklanması ve Günalp Bey’in gelişi, Kayıları nasıl etkileyecek?
Ahmet ve Alplar, Ertuğrul’un başına gelenlerden sonra ne yapacak? Obaya gelen Sungur Tekin, olanlar karşısında nasıl hareket edecek? Emir Saadeddin büyük hedefine ulaşabilecek mi? Üst üste gelen felaketlerden sonra Kayı Obası’nda durum ne olacak?

diriliş-ertuğrul-109-bölümünde-neler-olacak

TAHMİNLER...

Şehzade Gıyaseddin tarafından sorgulanmak istenen Ertuğrul Bey Sadettin Köpeğin huzuruna getirilecektir. Emir Sadettin, Ertuğrul Bey'in uçbeyliği ve kalesi elinden alacak ve Ertuğrul Bey hain ilan edecektir.

Sadettin Köpeğin emri ile kalenin başına Kaledar Günalp Bey geçecektir. Ertuğrul Bey'i hain ilan eden Sadettin, Ertuğrul Bey'in yanında olan alplerini de esir altına alacaktır.

Artuk Bey, Bamsi Alp ve Turgut Bey'i zindana atılarak idam için hüküm verilecektir. Günalp Bey Sadettin Köpekten emir alarak alpleri idam etmek isteyecektir. Fakat hiç biri idam edilmeyecek ve bu karar durdurulacaktır.

Ertuğrul Bey'in yanlarına çağırdığı kardeşlerinden Sungurtekin Bey obaya dönecektir.

Ertuğrul'un esir alındığını öğrenen Sungurtekin saraya giderek Ertuğrul'u kurtarmak için plan yapacaktır. Emir Sadettin Köpek ise Ertuğrul'u zindana atacak ve hükmünü sonra verecektir.

YORUMLAR 13
  • metın 6 yıl önce Şikayet Et
    dırılışten başka dızı izlemıyorum gerçekler varken sapma dızıler izlemem
    Cevapla
  • Gözde 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben Sen Anlat Karadenizi izlediğim için dirilişi izlemiyorum
    Cevapla
  • Gözde 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben sen anlat karadenizi izlediğim için diriliş ertuğrulu izlemiyorum
    Cevapla
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Sordukmu?
    Cevapla
  • Bennnnn 6 yıl önce Şikayet Et
    O zamanları tam olarak kim bilebilir ki sahsiniz sanırım o dönemde yaşadı
    Cevapla
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    Dizi gerçekliğinden tamamen sapıyor? Ertuğrul gezi ve Alpleri yaşadıkları sürece hiç esir düşmüyorlar ve selçuklunun emrinde savaşıyorlar ,haklarındada idam kararı filan verilmiyor.. tamamen heyacan olsun diye diziye uydurma seneryolar eklenmiş..?
    Cevapla
  • sivaslı 6 yıl önce Şikayet Et
    %100 tarihten esinlenerek yapıldığını kimse söylediki sana?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı