Turizm Cenneti Endonezya’dan Muhteşem Kareler

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

Turizm Cenneti Endonezya’dan Muhteşem Kareler
Turizm Cenneti Endonezya’dan Muhteşem Kareler
GİRİŞ 21.12.2019 11:15 GÜNCELLEME 21.12.2019 11:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta binlerce adadan meydana gelen Endonezya’dan izleyici karşısına çıkacak.

 

 

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor.  Dünyayı Geziyorum bu hafta turkuaz suları, yemyeşil ormanlarıyla Endonezya’dan evlere konuk olacak. Dünyayı Geziyorum ekibinin ilk durağı Jakarta oldu. Jakarta’nın işlek caddelerini gezerek günlük yaşama göz atan Özlem Tunca bölgenin tarihine de değindi. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra Jakarta’ya gelenlerin mutlaka görmesi gereken müzeye gitti. Endonezya’nın tarihine dair izlerin bulunduğu müzeyi dolaşan Yakupcan gördüğü eserler karşısında çok şaşırdı. Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı Endonezyalıların 1945 yılında sömürge devletlerinden kurtulup bağımsızlıklarını ilan edişlerinin sembolü olan Monas Anıtı oldu. Anıtın seyir terasına çıkan Özlem Tunca Endonezya manzarasının tadını çıkardı.

Dünyayı Geziyorum ekibinin son durağı yeşilin her tonunu barındıran turizm cenneti Bali Adası oldu. Bali Adası’nda ormanları keşfe çıkan Özlem Tunca izleyicileri için iç açıcı görüntüler derledi. Bali’nin meşhur bölgelerinden Leke Leke şelalesini merak eden Özlem Tunca gelin duvağına benzeyen şelale karşısında hayranlığını gizleyemedi.

 

 

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

 

YORUMLAR 1
  • jadan 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel yer
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak