Kamboçya'dan ilginç manzaralar

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

Kamboçya'dan ilginç manzaralar
Kamboçya'dan ilginç manzaralar
GİRİŞ 06.03.2020 16:01 GÜNCELLEME 06.03.2020 16:01

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta zengin tarihiyle kendisini gösteren Kamboçya’dan evlere konuk olacak.

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor.  Dünyayı Geziyorum bu hafta dört mevsim yaz yaşayan Kamboçya’dan izleyici karşısına çıkacak. Dünyayı Geziyorum ekibinin Kamboçya’daki ilk durağı Angkor Wat tapınağı oldu. Tarihte aynı zamanda saray olarak da kullanılan yapıyı gezen Özlem Tunca tapınağın tarihini izleyicileri için anlattı. Her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan tapınağı karış karış dolaşan Tunca gördüğü ince işçilik karşısında hayranlığını gizleyemedi. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra yüzen köye gitti. Tekneyle nehirde bir geziye çıkan Özlem Tunca, yüzen köydeki günlük yaşamı görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. 

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak Kamboçya’da gece kurulan pazarı dolaştı. Yüzlerce çeşit ürünün satıldığı pazarda yiyecek standını gören Özlem Tunca soluğu bu tezgahta aldı. Kamboçya halkının severek tükettiği böcekleri gören Özlem Tunca bu yöresel yemeklerin tadına bakan turistlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!