Afrika için 'İnsanlık Ölmedi' çığlığı

Başta Kızılay olmak üzere pek çok sivil toplum kuruluşunun başlattığı kampanyalar tüm hızıyla sürerken, yardımlar televizyonlar üzerinden de tüm hızıyla devam ediyor.

Afrika için 'İnsanlık Ölmedi' çığlığı
Afrika için 'İnsanlık Ölmedi' çığlığı
GİRİŞ 11.08.2011 14:50 GÜNCELLEME 11.08.2011 14:50

Türk Kızılayı'nın "Haydi Türkiye! Afrika için iyilik kandillerini yakalım" sloganıyla başlattığı yardım kampanyasına Kanaltürk'ün ardından Samanyolu Yayın Grubu da katılıyor. Samanyolu TV, Samanyolu Haber TV, Mehtap TV ve Küre TV'nin ortak yayınlayacağı Afrika için başlatılan "İnsanlık Ölmedi" kampanyasında Türkiye'nin ünlü isimleri yardım için yarışıyor! Gezegen Mehmet'in sunacağı "İnsanlık Ölmedi" kampanyasının canlı yayınına Hakan Şükür, Orhan Gencebay, Müslüm Gürses, Seda Sayan, Kayahan, Neşe Karaböcek, Reyhan Karaca, Erhan Güleryüz, İbrahim Erkal, Ece Erken, Ümit Sayın, Murat Kekilli, Mustafa Demirci, Yücel Arzen ve Erhan Ufak gibi ünlü isimler konuk olarak Afrikalı çocuklar için ekran başında yardım toplayacak. Program boyunca yapılacak olan telefon bağlantılarıyla da Neşet Ertaş, İbrahim Tatlıses, Sertab Erener, Fatih Terim, Hidayet Türkoğlu, Zülfü Livaneli, Özcan Deniz, Hande Yener, Sinan Çetin, İzel, Cüneyt Özdemir, İsmet Berkan, Mehmet Baransu, Nihat Hatipoğlu, Mustafa Karataş, Oğuz Çetin, Okan Buruk, Frederic Kanoute, Alemitu Bekele, Markar Eseyan gibi isimler Afrikalı çocuklar için yardım çağrısında bulunacak.

"İnsanlık Ölmedi" adıyla başlatılacak kampanya Kimse Yok mu Derneği'nin işbirliği ile gerçekleştirilecek. Gezegen Mehmet'in sunacağı program bu gece 23.00'te başlayacak ve sahura kadar devam edecek. Programa iş, sanat, spor, medya ve siyaset dünyasından tanınmış isimler katılacak.

Ünlü isimler canlı yayında stüdyoda telefonlara cevap verirken, programa telefonla bağlananlar duygu ve düşüncelerini aktarıp, yardım çağrısında bulunacak. Programda anında yardım yapılabilecek ve yapılan yardımlar ekrandan canlı olarak takip edilebilecek. Program twitter ve facebook adresleriyle sosyal medyadan da takip edilebilecek. Samanyolu Haber televizyon ekibinin de canlı bağlantılarla Afrika'daki dramı ekrana yansıtacağı programa Avrupa'dan da canlı katılım olacak.

ZAMAN

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama