Flash TV'den akılalmaz yayın VİDEO

Küçük Reha (Muhtar) olarak nitelenen Flash TV haber şovmeni Gökhan Taşkın 'Gece Hattı' programında hava harekatını öyle bir sunumla verdi ki 'pes artık' dedirtti!

GİRİŞ 19.08.2011 23:59 GÜNCELLEME 19.08.2011 23:59
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Önceki gece F-16'ların PKK kamplarını bombalama anını ekrana getiren Flash TV 'pes' dedirtti. Türk F-16'larının PKK kamplarını bombalama anını ekrana getiren Flash TV, haberin fonuna koyduğu ses efektleriyle herkesi şaşırttı.

Türk Hava kuvvetlerinin PKK kamplarını patlatma anını milli maçlara benzeten Taşkın, bu heyecanı arttırmak için F-16'ların bombaları bırakma anını farklı şekilde kurguladıklarını söyledi.

Klipte Arap spiker, F-16'ların hava operasyonunu çoşkuyla anlatıyor ve bombalar patladıkça 'gol' diye bağırıyordu.

ERTESİ GÜN YAPTIĞINI SAVUNDU VE SARIZEYBEK PAŞA'YA DA İZLETTİ

Flash TV haber şovmeni yaptığı haber şovundan bir gün sonra programında Emekli Albay Erdal Sarızeybek'i konuk edip, terörün çözümü ve bu konuda neler yapılması gerektiği üzerinde durdu.

Programda, yapılan hava harekatını yetersiz olduğunu savunan ve eleştiren Gökhan Taşkın'ın kendi hazırladığı klibi ikinci kez paylaşmak istedi.

Hazırlanan videoyu izleyicilerin çok beğendiğinden de bahseden ünlü spiker, görüntülerin yüreklerdeki acıyı hafiflettiğini savunarak şovunu sürdürmeyi ihmal etmedi.

YORUMLAR 48
  • Hüseyin Başaran 12 yıl önce Şikayet Et
    Hak Veriyorum.. Bence çok iyi bir yayın yaptılar diğerlerinin de böyle yayın yapmasını beklerim. Haberleri tarafsız yapan izlediğim 3 kanal var. FlashTV - Kanal 7 - Samanyolu diğerleri taraflı. Ayrıca burdaki yorumların bazıları FlashTV'yi karalama üzerine yapılmıştır.
    Cevapla
  • Şikayetname 12 yıl önce Şikayet Et
    flash tv. programlarıyla + reklamlarıyla herşeyiyle saçmalık. bu kadar itici reklamları ve programları olan başka kanal varmı? yanılmıyorsam bu adam obama seçildiğinde kendini siyaha boyamıştı. türban tartışmalarında başına türban takmıştı. hele bir de acı umut programı varki sormayın.
    Cevapla
  • Sabit Kal 12 yıl önce Şikayet Et
    Isin kötüsü arapca bildigim ve. spikerin ne dediginide anladigim icin "bu ne kel alaka" dememem icin bir neden yok. Sizler olayin sadece "gooollll" kismini anladiginizdan, elbetteki sadece kendi duygularinizi konusturabiliyorsunuz, ama oraya bombalar yagarken, spikerin her sözünü anlayan biri olarak bu sacmaligi (videoya eklenen klip sacmaligi) kabullenmem mümkünmü? Arapca bilmeyenlerin, arapca klip eklemeleri ve gercekte orada detaylariyla ne anlatildiginin bilinmeden "ucuz propaganda"ya kacmasi bu sacmaligi dahada büyütür ve böyle haber kanallariyla "büyük bir devlet" olamiyacagimizi gösterir. Elestirmek, düsman olmak demek degildir. Hala ucuzluktan kurtulamadinizmi? Askeri elestir, asker düsmanisin; siyaseti elestir, siyaset düsmanisin; hocayi elestir, din düsmanisin; babani elestir, baba düsmanisin; evladini elestir, evlat düsmanisin; dikeni elestir, gül düsmanisin...bu ne süflilik??? Elestirmek, asil sevgiyi ve endiseyi gösterir. Sahte kahramanlik duygularini degil!
    Cevapla
  • Yassı Kaya 12 yıl önce Şikayet Et
    Flash. Benim izlediğim favori kanallarımın arasında yeri yok.Olamaz da zaten.
    Cevapla
  • kadir sert 12 yıl önce Şikayet Et
    süper benceu. bbu adama habercilik oscarı verilmeli bu haberi bu klipi hazırlayanları tbr etmek lazım. bütün öldürülen pkklılarıda böyle gösterseler keşke. gol sunumu gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?