Geniş Aile ekranlara veda ediyor

Beklenen ratingleri alamayınca yayından kaldırılan diziler birer ekrana veda ediyor. Dizilerden biri bir zamanlar replikleriyle popüler olan Geniş Aile...

Geniş Aile ekranlara veda ediyor
Geniş Aile ekranlara veda ediyor
GİRİŞ 11.11.2011 15:05 GÜNCELLEME 11.11.2011 15:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başrolünü Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Rasim Öztekin, Mine Teber, Bihter Dinçel gibi ünlü oyuncuların paylaştığı Geniş Aile dizisi bugün akşam saat 22.45'te yayınlacak final bölümüyle ekrana veda ediyor. Star TV geçtiğimiz günlerde Doğan Grubu'ndan Doğuş Grubu'na satılmıştı.

Aslı Tandoğan, İpek Karapınar, Yeşim Büber, Orhan Kılıç'ın başrollerinde oynadığı Zehirli Sarmaşık bugün akşam saat 20.45'te son bölümüyle Fox TV ekranlarında olacak.

Öte yandan Star TV'de yayınlanan Ay Tutulması'nın Pazar akşamı final yapacağı gelen bilgiler arasında...

(STAR)

YORUMLAR 5
  • BİŞEY YAPMALI 12 yıl önce Şikayet Et
    isabet olur. ne kadar gereksiz bir dizi...ilk zamanlarda biraz reyting aldı ama havası çabuk söndü her karakter ambalajından çıkmamış espiri yapma gayretinde
    Cevapla
  • vehbisercan 12 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir haber! Devamı da gelir.... Bence bu tarz dizilerin yayında tutulması insanlarımızın teveccühü ile değil -modası geçmiş- karanlık yapılanmaların manipülasyonlarıyla oluyor. Yolu açılıyor, o yoldan gidecek safdiller de bu memleketten çıkabiliyor. Bir bölümünün bir kısmını seyrettim, Alemin kralı dizisi de çok kalitesiz, seviyesiz bir dizi... Televizyon ekranlarının temizlenmesi dileğiyle.
    Cevapla
  • yavuz sentürk 12 yıl önce Şikayet Et
    milletin inanci ile dalga gecmenin bedeli. negüzel herkes izliyordu ama bi inyakenagbudu ile dalga gectiler sonra reytingler düstü.. sanat camiasinin büyük bir bölümü dinsiz ama millet imanli! onun icin bu tür $eylere dikkat etmeleri gerekiyor..
    Cevapla
  • N. Kozgaltka 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin ilk bölümlerinden itibaren nedense Cevahir de Mürsel de "Allah razı olsun" derken sanki yarım ağız dalga geçer gibi söylüyordu. Bir bölümde de komünist olan ve oğlunun sözlerine bakılırsa Ermeni kökenli olması muhtemel olan Ruhi Su'dan "Vanlıdır, şanlıdır, dirençli delikanlıdır" gibi ifadelerle bahsedilmişti.
    Cevapla
  • doğulu 12 yıl önce Şikayet Et
    çok şükür. çok sevindim bitecek olmasına en nefret ettiğim dizilerden biriydi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı