Bakan Şimşek, Başkent Kulisi'nin konuğu

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu Başkent Kulisi'ne konuk olarak Avrupa ülkelerini sarsan ekonomik krizi ve Türkiye ekonomisini değerlendirecek.

Bakan Şimşek, Başkent Kulisi'nin konuğu
Bakan Şimşek, Başkent Kulisi'nin konuğu
GİRİŞ 02.12.2011 11:46 GÜNCELLEME 02.12.2011 11:46

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu Başkent Kulisi, gündemdeki gelişmelerin derinlemesine analiz edildiği, güncel tartışmaların yapıldığı birbirinden önemli konuklarıyla ekrana geliyor. Programa bu hafta Maliye Bakanı Mehmet Şimşek konuk olarak katılacak. Programda, Avrupa ülkelerini sarsan ekonomik kriz ve Türkiye ekonomisi masaya yatırılacak.

Siyaset dünyasından sıcak gelişmeler, olayların perde arkası, derinlemesine analizler, kapalı kapılar arkasında ve kulislerde konuşulanlar… Türkiye’nin siyaset gündemini tutan Başkent Kulisi farklı konukları ve zengin içeriğiyle yeniden ekranlara geliyor. Hafta boyunca ekranlara gelen en sıcak ve en çok konuşulan konular Pazar günleri Başkent Kulisi’nde derinlemesine bir analizle aydınlatılıyor.

Başkent Kulisi’ne bu hafta Maliye Bakanı Mehmet Şimşek konuk olarak katılacak. Programda, Avrupa yüzyılın en büyük krizine doğru mu sürükleniyor? Yunanistan, İtalya, İspanya, Portekiz ve İrlanda gibi ülkelerdeki ekonomik kriz Avrupa Birliği’ni çatırdatıyor mu? Türkiye'deki ekonomik dengeler ne durumda? Avrupa’da büyük bir kriz patlarsa Türkiye bundan nasıl etkilenir? Avrupa'daki ekonomik sorunların Türkiye üzerinde ne tür etkileri olabilir? Gibi sorular cevap bulacak. Mehmet Acet soracak. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek canlı yayında cevap verecek.

Program Adı : BAŞKENT KULİSİ

Yayın Tarihi : 04 Aralık 2011, Pazar

Yayın Saati : 11:45

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi