28 Şubat soruşturması kimlere uzanır?

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu Başkent Kulisi’ne bu hafta eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Bülent Orakoğlu konuk olacak.

28 Şubat soruşturması kimlere uzanır?
28 Şubat soruşturması kimlere uzanır?
GİRİŞ 05.05.2012 12:48 GÜNCELLEME 05.05.2012 12:48

Orakoğlu ile 28 Şubat soruşturmasının tüm ayrıntıları canlı yayında masaya yatırılacak.

Mehmet Acet, Başkent Kulisi programında bu hafta 28 Şubat döneminde Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı olarak görev yapan Bülent Orakoğlu ile 28 Şubat dönemi hakkında yürütülen soruşturmanın kapsamı üzerine bir sohbet gerçekleştirecek. 28 Şubat sürecine yönelik soruşturma kapsamında mağdur ve tanık sıfatıyla ifade veren Orakoğlu savcıya verdiği ifadesinin ayrıntılarını Başkent Kulisi’nde dile getirecek. Program konuğu Orakoğlu ayrıca 28 Şubat soruşturmasının uzanacağı noktalar, soruşturmanın siyaset, medya, üniversite ve iş dünyasına uzanma ihtimali, darbe soruşturmalarının Türkiye demokrasisine katkısı konularında da Mehmet Acet’in sorularını cevaplandıracak.

Siyaset dünyasından sıcak gelişmeler, olayların perde arkası, derinlemesine analizler, kapalı kapılar arkasında ve kulislerde konuşulanlar… Türkiye’nin siyaset gündemini tutan Başkent Kulisi farklı konukları ve zengin içeriğiyle yeniden ekranlara geliyor. Hafta boyunca ekranlara gelen en sıcak ve en çok konuşulan konular Pazar günleri Başkent Kulisi’nde derinlemesine bir analizle aydınlatılıyor.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu Başkent Kulisi, gündemdeki gelişmelerin derinlemesine analiz edildiği, güncel tartışmaların yapıldığı birbirinden önemli konuklarıyla ekrana geliyor.

BAŞKENT KULİSİ Pazar günü saat 11.45’te canlı yayınla Kanal 7’de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi