Şoray canlı yayında krize girdi

TRT 1'de yayınlanan 'Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor' 'programındada 80'ler dizisinin oyuncusu Şoray Uzun'a kısır yemeğinin ismi geçince bir haller oldu! Sebebi ise sonradan anlaşıldı.

GİRİŞ 17.12.2012 16:44 GÜNCELLEME 17.12.2012 17:29
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TRT 1'de yayınlanan "Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor" programına "Seksenler" dizisinin oyuncuları konuk oldu. Programda kısırdan bahsedilince dizinin oyuncularından Şoray Uzun şekilden şekile girdi.

İşte o anlar..

YORUMLAR 7
  • ramazan sarışınboğa 11 yıl önce Şikayet Et
    jay leno'nun çok ucuz çakmazı. espiri mi bulamadın, insan konuğunun hassas yönleri ile dalga geçer mi? bu bizim kültürümüze yakışır mı, ayıp ayıp seyirci bile zoraki gülüyor. espiriler gerçekten çok kısır !
    Cevapla
  • PUTURGELI 11 yıl önce Şikayet Et
    oynayabildigi tek karakter kırlı karakteri. o da uzerine yakistigi icin..baskada bisey becerecek kapasitesi muhteviyatinda barindirmiyor...televizyonlari bu tiplerden temizleyin artik .yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    Cevapla
  • ismail güngören 11 yıl önce Şikayet Et
    seviye sıfır. şov yada espirimi şimdi bu ...
    Cevapla
  • yıldırım 11 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ya. kendini komik sanıyor kadir çöpdemir çok aciz bir espiri peşinde koşmuş çok kasmış izlerken kendimi şorayın yerinde sandım
    Cevapla
  • kartal tibet 11 yıl önce Şikayet Et
    yıllar önce şoray uzun yolda programında kütahyada çiçekçi ile kafa buluyordu şoray. aynısı kendine olmuş. kimsenin ahı kimsede kalmıyor demek ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail açıklaması! 1019 ürün dahil edildi