Mustafa Destici Başkent Kulisi'ne konuk oluyor

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi 30 Aralık Pazar günü saat 11.10'da geçtiğimiz günlerde makam aracıyla kaza geçiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ağırlıyor.

Mustafa Destici Başkent Kulisi'ne konuk oluyor
Mustafa Destici Başkent Kulisi'ne konuk oluyor
GİRİŞ 28.12.2012 14:12 GÜNCELLEME 28.12.2012 14:45

Programda, ODTÜ olayları ve derin devletin Başbakan'ı neden hedef aldığı iddiaları konuşulacak. Mustafa Destici, Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasıyla ilgili soruşturmada gelinen noktayı da Başkent Kulisi'nde değerlendirecek.

Geçtiğimiz günlerde makam otomobili ile gerçirdiği trafik kazasında kafasında üç yerde zedelenme ve belinde de çatlak medyana gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici taburcu olmasının ardından Başkent Kulisi'ne konuk oluyor. Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi'ne katılacak olan Mustafa Destici, ODTÜ'de çıkan olayları, Başbakan'ın ofisinde bulunan böcek ile ilgili dinleme tartışmalarını, Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasıyla ilgili soruşturmada gelinen son noktayı değerlendirecek. Programda, "Göktürk uydusunun fırlatılması sırasında ODTÜ'de çıkan olaylar tehlikeli bir tırmanışa mı işaret ediyor? Olayların sorumlusu polis mi, öğrenciler mi? Derin devlet başbakanı neden hedef aldı? Bu tür eylemlerin arkasında yabancı istihbarat örgütleri mi var?" soruları yanıt bulacak.
Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi, gündemdeki gelişmelerin derinlemesine analiz edildiği, güncel tartışmaların yapıldığı birbirinden önemli konuklarıyla Kanal 7'de.

BAŞKENT KULİSİ Pazar günü saat 11.10'da canlı yayınla Kanal 7'de.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?