Yiyerek kilo vermek mümkün mü?

Bıçak Sırtı'na bu hafta, çağımızın en önemli hastalıklarından biri olan obezite ve şişmanlık üzerine araştırmalarıyla tanınan ve yiyerek de kilo verileceğini savunan Karatay Diyeti'nin sahibi Prof. Dr. Canan Karatay konuk olacak.

Yiyerek kilo vermek mümkün mü?
Yiyerek kilo vermek mümkün mü?
GİRİŞ 14.01.2013 16:49 GÜNCELLEME 14.01.2013 16:49

Ersoy Dede'nin sunumuyla ekrana gelen Bıçak Sırtı bu hafta Türk insanı için en uygun diyet listesi olduğu iddia edilen Karatay Diyeti'ni hazırlayan Prof. Dr. Canan Karatay'ı konuk ediyor. Prof. Karatay, 50 yıllık mesleki birikimi ve görev yaptığı dört kıtadaki çalışmalar ve gözlemler sonucunda Türk mutfağına ve Türk metabolizmasına en uygun diyet listesini oluşturdu. Karatay Diyeti adıyla kitaplaştırdığı diyet listesi ile klasik diyet menülerinin aksine yiyerek de sağlıklı şekilde kilo vermenin mümkün olduğunu savunan Karatay, diyetin dayandığı temelleri anlatacak. Bıçak Sırtı programında Ersoy Dede'nin konuğu olacak Prof. Dr. Canan Karatay diğer diyet listelerine göre Karatay Diyeti'nin farklı yönleri ve her sabah iki yumurta yiyerek nasıl zayıflanacağı hakkında bilgiler verecek. Prof. Karatay canlı yayında sağlıklı bir şekilde zayıflamanın formülünü, zayıflamada doğru bilinen yanlışları ve sağlıklı bilinen ancak vücuda zarar veren gıdaları anlatacak.

Her şeyin göründüğü gibi olmadığı bir çağda... Savaşların bilgi ve enformasyon kirliliğiyle yapıldığı bir dönemde... Doğruyu anlamak ve olayları farklı bakış açılarıyla değerlendirmek için 'Neden?' sorusuna cevap arayan Bıçak Sırtı her Salı saat 21.00'de Ülke TV'de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...