Kemal Burkay Başkent Kulisi'ne konuk oluyor

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi, Hak ve Özgürlükler Partisi Genel Başkanı Kemal Burkay'ı ağırlıyor. Programda, terör ve Kürt sorununa çözüm arayışları konuşulacak.

Kemal Burkay Başkent Kulisi'ne konuk oluyor
Kemal Burkay Başkent Kulisi'ne konuk oluyor
GİRİŞ 01.02.2013 17:03 GÜNCELLEME 01.02.2013 17:03

Burkay Başkent Kulisi'nde, Öcalan'ın PKK'ya silah bıraktırma konusundaki nüfuzunu, Öcalan'ın barış çabalarında ne kadar samimi olduğunu, Kürt sorununa nihai çözüm için yasal ve anayasal hangi değişikliklerin yapılması gerektiğini değerlendirecek.

Hak ve Özgürlükler Partisi Genel Başkanı Kemal Burkay bu hafta Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi'nde... Programda, 32 yıl yurt dışında yaşadıktan sonra Türkiye'ye dönen ve HAK-PAR'ın yeni genel başkanı seçilen Kürt siyasetçi ve yazar Kemal Burkay, terör ve Kürt sorununa çözüm arayışlarını değerlendirecek. Başkent Kulisi'nde, Öcalan'ın barış çabalarında samimi olup olmadığı da yorumlanacak. "Öcalan PKK'ya silah bıraktırabilecek mi? PKK yaza kadar sınır dışına çekilip silah bırakır mı? Kürt sorununa nihai çözüm için yasal ve anayasal hangi değişiklikler yapılmalı? Türkiye cumhuriyeti vatandaşlığı Kürt'lerin eşit vatandaşlık talebini karşılar mı?" sorularına Başkent Kulisi'nde cevap aranacak.
Programda ayrıca, HAK-PAR'ın BDP ile hangi noktalarda ayrıştığı masaya yatırılacak.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi, gündemdeki gelişmelerin derinlemesine analiz edildiği, güncel tartışmaların yapıldığı birbirinden önemli konuklarıyla Kanal 7'de.

BAŞKENT KULİSİ Pazar günü saat 11.20'de canlı yayınla Kanal 7'de.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı