Esteban devre arasında ölümden döndü!

Trabzonspor'un, Alanyaspor'a 4-3 yenildiği karşılaşmasında ikinci yarıya çıkamayan kaleci Esteban'ın rahatsızlığı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Esteban devre arasında ölümden döndü!
Esteban devre arasında ölümden döndü!
GİRİŞ 24.09.2017 13:46 GÜNCELLEME 24.09.2017 14:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Onur Kıvrak'ın sakatlığı nedeniyle Başakşehir maçının ardından Alanyaspor karşılaşmasına da ilk 11'de başlayan Trabzonspor'un Kosta Rikalı kalecisi Esteban Alvarado, ilk yarıda takımı 3-0 önde giderken, Vagner Love'dan bacak arasından hatalı bir gol yiyerek skorun 3-1 gelmesinde pay sahibi olmuştu.

Devre arasının ardından Esteban'ın yerine sahaya genç kaleci Uğurcan çıkarken, maçın ardından yapılan açıklamada Esteban'ın başının döndüğü ve kendisini iyi hissetmemesi nedeniyle oyundan alındığı ifade edilmişti.

Trabzonspor'u uzun yıllardır yakından takip eden TRT Muhabiri Barış Yurduseven'den Esteban'ın rahatsızlığı ile flaş bir iddia geldi. Yurduseven kendine ait Twitter hesabından yaptığı palyaşımda, 'Esteban devre arasında ölümden döndü. Çenesi kilitlenen Kostarikalı soyunma odasında iki kez bayıldı, takım 5 dakika dışarda bekledi.' ifadelerini kullandı.

Tecrübeli muhabirin bu açıklamasının ardından Trabzonspor Kulübü'nden herhangi bir açıklama yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

YORUMLAR 3
  • vatanist 6 yıl önce Şikayet Et
    kırk yılda bi işe yarayacaktı ondada hasta oldu adam
    Cevapla
  • Bengü 6 yıl önce Şikayet Et
    acil şifalar diliyorum
    Cevapla
  • Anadolu 'lu 6 yıl önce Şikayet Et
    Ciddi bir hastaligin varsa futbol oynamak neyine git tedavini yaptır.
    Cevapla