Yer yerinden oynayacak! Lavezzi ile anlaşma tamam

Trabzonspor aradığı kanat forveti Çin Süper Ligi'nde buldu. Bordo mavili ekip Ezequiel Lavezzi ile prensip anlaşmasına vardı.

Yer yerinden oynayacak! Lavezzi ile anlaşma tamam
Yer yerinden oynayacak! Lavezzi ile anlaşma tamam
GİRİŞ 03.01.2018 10:56 GÜNCELLEME 03.01.2018 10:56
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Hebei China Fortune takımında oynayan dünyaca ünlü yıldız Ezequiel Lavezzi’yi renklerine katmak üzere harekete geçen Bordo-Mavililer’in Arjantinli oyuncu ile prensip anlaşmasına vardığı bildirildi.

Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre; Castillo’yu elden çıkartıp, Lavezzi’yi renklerine dahil edecek olan Muharrem Usta yönetimi, Sosa’dan vatandaşı Lavezzi hakkında geniş çaplı bir bilgi edindi. Tangocu da kefil oldu. 20 gol ve 15 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çeken Lavezzi ile temaslar yoğunlaşırken, görüşmelerin hızlandırılacağı öğrenildi.

Trabzonspor’un, 31 Aralık 2017 tarihinde sözleşmesi sona eren Lavezzi’nin imza parasında indirim istediği de öğrenilirken, Lavezzi’nin menajeriyle yeniden bir araya gelinerek son noktanın konulması hedefleniyor.

CASTILLO İÇİN 5 MİLYON EURO

Fırtına’nın 4 milyon dolara satın aldığı ancak bu süreçte bir türlü beklenen çıkışı yapamayan Castillo’ya İspanya’nın teklif geldi. Valencia’nın Kolombiyalı için 5 milyon Euro’luk teklif sunduğu ve yönetimin de bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. 25 yaşındaki kanat oyuncusuyla ilgili son kararı Rıza Çalımbay’ın vereceği ve onaylaması halinde Castillo’nun İspanyanın yolunu tutacağı bildirildi.

YORUMLAR 9
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamın sakalları ağarmış be gardaşım
    Cevapla
  • crm 6 yıl önce Şikayet Et
    castillo çok iyi topçu, fakat anlaşılan uyum sorunu var, alışamadı, satın, yerine alın bu lavezziyi, sosa ilede oturup adam akıllı konuşulmalı...
    Cevapla
  • Lazevi 6 yıl önce Şikayet Et
    Ulan asam kaç yaşında
    Cevapla
  • Çarşı1903 6 yıl önce Şikayet Et
    Haberi bi oku öyle yorum yap istersen
    Cevapla
  • Yasin KESKİN 6 yıl önce Şikayet Et
    ölmüş adamları getirin :)
    Cevapla
  • reis 6 yıl önce Şikayet Et
    deprem sigortasını yaptırın. bu adam gelirse , sağlam binalarda yıkılır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle