Trabzonspor'a piyango! 6 milyon euro...

İspanya ekibi Valencia'dan Trabzonspor'da beklentileri karşılayamayan Fabian Castillo için teklif geldi.

Trabzonspor'a piyango! 6 milyon euro...
Trabzonspor'a piyango! 6 milyon euro...
GİRİŞ 15.01.2018 10:44 GÜNCELLEME 15.01.2018 10:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de ikinci yarı şampiyonluk yarışının içinde yer almak isteyen Trabzonspor'da beklentileri karşılayamayan Fabian Castillo'ya teklif yağıyor.
 
Avrupa'dan birçok ekibin dikkatini çekmeyi başaran Kolombiyalı yıldız için İspanya'nın Valencia Kulübü'nden 6 milyon euro'luk (27,5 milyon Türk Lirası) teklif geldi.
 
Teknik direktör Rıza Çalımbay, menfaatler doğrultusunda 25 yaşındaki oyuncunun satışına izin verilebileceğini yönetime iletirken, İspanyollar'ın teklifinin değerlendirmeye alındığı ifade edildi. 
 
Bordo-mavili kulüple 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun, karar vermek için zaman istediği öğrenildi. (Sporx)

YORUMLAR 2
  • A.yucel 6 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yıldırım ozan tufanı kadro dışı bırakmasına rağmen talip olan gs ve bjk ya nasıl salladığını gör. Tüccar başkan muharrem usta. Sakın borç filan deme her şeyi bilerek geldin. Bak 33 lük sodayı tuttun takımda ona verdiğin parayla sol bölgeye on arka iki adam alırdın.cunku sodadan hayır gelmeyeceğini hala anlamadıysan günaydın doktor.
    Cevapla
  • A. Yucel 6 yıl önce Şikayet Et
    Oldu olacak tüm takımı satın. Beşiktaş burakla temasa geçiyor. Bizim başkan dut yemiş bülbül. Dönüp siz kim oluyorsunuz demiyor. Ama bu başkan degilmi abdülkadir ve yusufu bu sene değil ama seneye satarız diyen. Ulan embesil başkan ne oldu 50 yıl şampiyonluğuna senin. Bu çocuklar en az 4 veye 5 yıl trabzona hizmet edip öyle gitmeliler. Aziz yıldırımdan başkanlık dersi almalısın.
    Cevapla