Trabzonspor evinde 'Beto'na çarptı!

Spor Toto Süper Lig 20. hafta kapanış maçında Trabzonspor, Göztepe ile 0-0 berabere kaldı. Göztepe kalecisi Beto maçta yıldızlaştı.

Trabzonspor evinde 'Beto'na çarptı!
Trabzonspor evinde 'Beto'na çarptı!
GİRİŞ 05.02.2018 21:53 GÜNCELLEME 05.02.2018 22:14
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Trabzonspor - Göztepe maçı, başladığı gibi golsüz sona erdi. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasının kapanış maçı, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynandı.

Trabzonspor karşılaşma boyunca daha etkili taraf olurken, rakip kaleyi 16 kez yokladı ancak kaleci Beto'yu geçmeyi başaramadı. Beto, kalesine gelen 9 isabetli şutta gole izin vermedi.

 

 

Bu skorun ardından Trabzonspor üst üste 4 beraberliğini alırken, puanını 32 yaptı ve lider Başakşehir'in 11 puan arkasında, 6. sırada yer aldı. Göztepe'nin de galibiyet hasreti 4 maça çıktı ve 32 puanla, 7. basamakta kaldı.

Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacakken, Göztepe ise evinde Osmanlıspor'u konuk edecek.

Stat: Medical Park

Hakemler: Hüseyin Göçek, Alpaslan Dedeş, Ali Saygın Ögel

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Kamil Ahmet Çörekçi, Uğur Demirok, Hubocan, Novak, Okay Yokuşlu, Kucka (Dk. 78 N'Doye), Sosa, Abdülkadir Ömür, Olcay Şahan (Dk. 61 Yusuf Yazıcı), Rodallega

Göztepe: Beto, Tanju Kayhan, Kosanovic, Kadu, Traore, Selçuk Şahin, Poko (Dk. 64 Ngando), Sabri Sarıoğlu (Dk. 45 Demba Ba), Castro, Halil Akbunar (Dk. 77 Ghilas), Gouffran

Sarı kartlar: Dk. 43 Kucka, Dk. 55 Rodallega, Dk. 87 Yusuf Yazıcı (Trabzonspor) Dk. 57 Poko, Dk. 80 Tanju Kayhan, Dk. 83 Ghilas, Dk. 90+1 Gouffran, Dk.90+2 Ngando (Göztepe)

YORUMLAR 23
  • kraalll 6 yıl önce Şikayet Et
    sizmisiniz bursaya yatan
    Cevapla
  • yomraali 6 yıl önce Şikayet Et
    millet sizin bu maci nerenizle seyrettiginizi bilmiyorum... veya mactan önce ne ictiginizi bilmiyorum ilgilenmiyorum ama izlediginizi iddaa ettiginiz maci yaziya dökmeye calistiginizda gülünc oluyorsunuz...asansör olmak gibi bisey..
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    süper ligin en iyi kalecisi beto
    Cevapla
  • Ziver Trabzon 6 yıl önce Şikayet Et
    Yani artık bana göre Trabzon bu beraberlikle daha mümkün değil şampiyon olamaz artık tek hedefi uefa kupasına katılabilmek..
    Cevapla
  • rizelli 6 yıl önce Şikayet Et
    maçi son dakikaya kadar izledüm,göztepeli oyuncular süper oynadılar,ts’li oyunculari taniyamadim,çok agrsiftiler,özellikle rodellage ve olcay kırmızı karttan atılmalıydılar,göztepenin bir penaltisi verilseydi soniç cok farkli olirdi.
    Cevapla
  • 61_61 6 yıl önce Şikayet Et
    Rizeli sen ne içiyon çayı fazla kaçırmışsın kendine dikkat et
    Cevapla
  • Ts Bayburt 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen hangi maçı izledin
    Cevapla
  • trabzonsporlu 6 yıl önce Şikayet Et
    sen renk körü değilsin dimi uşak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle