Trabzon'da maçın kahramanı konuştu

Göztepe’nin Portekizli kalecisi Beto, Trabzonspor ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada önemli bir puan aldıklarını söyledi.

Trabzon'da maçın kahramanı konuştu
Trabzon'da maçın kahramanı konuştu
GİRİŞ 05.02.2018 23:45 GÜNCELLEME 05.02.2018 23:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Zor bir maç oynadıklarını kaydeden Beto, “Takım olarak aldık bir puanı. Çok da zor bir karşılaşmaydı. Burada Trabzonspor'a karşı oynamak çok zorlu bir durum. Ama bütün takımı tebrik etmek gerekiyor, Gerçekten iyi savaştık ve iyi mücadele ettik. Bizim hedeflerimiz açısından bu bir puan çok önemli. Maçta 9-10 pozisyon kurtardım. Bugün Trabzonspor maça çok baskılı başladı. Oyunun tamamında sahanın her yerinde ciddi bir şekilde baskı yaptılar. Bu şekilde de bir maç oldu. Çok ofansif baskılarla bizi durdurmaya çalıştılar. Bizde takım olarak bu baskıya iyi dayanabildik. Ama maalesef bu baskıdan sıyrılıp, oyunu soğutup, sakinleştirip, dengeyi koruyup gerçek Göztepe'yi sahaya yansıtamadık. Yine de önemli bir puan aldık” dedi.

YORUMLAR 2
  • harun 6 yıl önce Şikayet Et
    suç hakemde. Göztepe’den bir iki oyuncuya kırmızı verseydi belki maçı kurtarırdı hamsi. Trabzonlu oyuncular ayak kırmayı beceremedi o kadar basmalarına rağmen bari hakem atsaydı ya yazık oldu değilmi hamsi . !!!!!!
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    adam harika kurtarislar yapiyor
    Cevapla