Antalyaspor-Trabzonspor maçının saati değişti!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak Antalyaspor - Trabzonspor maçı, havanın sıcaklığı nedeniyle 16:00'dan 19:00'a alındı. Saat değişikliği başvurusu, Antalyaspor'dan geldi.

Antalyaspor-Trabzonspor maçının saati değişti!
Antalyaspor-Trabzonspor maçının saati değişti!
GİRİŞ 26.04.2018 14:39 GÜNCELLEME 26.04.2018 15:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, 28 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacağı duyurulan maçın saat 19.00'a alındığı söyledi.

Antalyaspor yönetimi olarak maç saatinin değiştirilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduklarını kaydeden Başkan Bulut, bu talebin kabul edildiğini açıkladı.

 

 

Sıcak hava nedeniyle saat 16.00'da maç oynanmasının zor olduğunu, bu nedenle maç saatinin 19.00'a alınmasını istediklerini vurgulayan Cihan Bulut, "Talebimiz kabul edildi. Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yaptık. Artık sıra taraftarımızda. Stadı doldurup 33 bin kişinin tek yürek halinde takımı desteklemesini istiyoruz. Bu maç bizim için çok önemli. Taraftarımızı tribünde görmek istiyoruz" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • ramço 5 yıl önce Şikayet Et
    neden konya maçındada hava sıcaktı niye ozaman almadınız ama korkmayın trabzonla maçınız trabzon sizde bursaya maçı verecek
    Cevapla
  • OSMAN 5 yıl önce Şikayet Et
    neden iki hafta önce aynı karar alınmadı antalya o günde çok sıcaktı ve hatta dillendirildi ha gerçi antalya bahane arama kıvırma takımı oldu ondandır.
    Cevapla