Hacıosmanoğlu 18 hakeme FETÖ'cü demişti! Karar...

Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun şikayeti üzerine yürütülen dava sonucunda 18 hakem ve yöneticinin FETÖ/PDY ile ilgisi olmadığı tespit edildi.

Hacıosmanoğlu 18 hakeme FETÖ'cü demişti! Karar...
Hacıosmanoğlu 18 hakeme FETÖ'cü demişti! Karar...
GİRİŞ 04.05.2018 18:28 GÜNCELLEME 04.05.2018 18:33
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Terör ve Örgütlü Suöçlar Soruşturma Bürosu tarafından Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun şikayeti üzerine yürütülen dava sonucunda 18 hakem ve yöneticinin FETÖ/PDY ile ilgisi olmadığı tespit edildi.

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Bahtiyar San imzalı kararda, Adil Sinem, Bahattin Duran, Bahattin Şimşek, Cevdet Kömürcüoğlu, Cüneyt Çakır, Çağatay Şahan, Deniz Ateş Bitnel, Deniz Çoban, Emre Altun, Eser Birinci, Gökmen Olgaç, Hüseyin Karaahmetoğlu, İlker Meral, Kutluhan Bilgiç, Mustafa Sönmez, Serkan Ergün, Süleyman Abay ve Tarık Ongun hakkında delil yetersizliği ve mükerrer soruşturma olması nedeniyle "Kamu adına konuşturmaya yer olmadığı" kararı verildi.

 

 

HAKEMLERDEN KARŞI ATAK

Bunun üzerine İbrahim Hacıosmanoğlu'nun FETÖ/PDY üyesi olmakla suçladığı ve aklanan hakemler ve PFDK eski başkanı, Hüseyin Karaahmetoğlu Trabzonspor'un eski başkanı Hacıosmanoğlu için "iftira ve suç isnat" suçundan ceza davası açacak. (Sporx)

YORUMLAR 11
  • aktar 5 yıl önce Şikayet Et
    hacıosman oğlu ne dersen de hepsi boş alanda verende onlar valla boşuna uğraşma fetö soruşturmasını yapanlarda fetöcü oldumu bu işler çukura gömülür gider reisten başka elini taşın altına koayan bir avuç insan birde halk paranın, makamın mevkinin çıkarın olduğu heryerde varlar
    Cevapla
  • SERKAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın hangi sözü doğru çıktı ki?
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    2010-2011 sezonunda Şike kumpasında Kupayı almak için Fetö,nün arkasına takılanlar kimlerdi?.
    Cevapla
  • sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    komik adam özlüyoruz seni...
    Cevapla
  • yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    adamın hayatı iftira atmakla gecti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle