Oyuncuları suçladı! 'İnanamıyorum'

Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Kasımpaşa'ya 5-2 yenildikleri maçın ardından futbolcularını suçladı.

Oyuncuları suçladı! 'İnanamıyorum'
Oyuncuları suçladı! 'İnanamıyorum'
GİRİŞ 05.05.2018 22:00 GÜNCELLEME 05.05.2018 22:03
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Kasımpaşa'ya 5-2 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, defansif olarak çok hata yaptıklarını belirtirken futbolcuları eleştirdi.

''BEN İNANAMADIM BU KADAR HATAYA''

 

 

5 gol yedikleri maçın ardından defanslarını eleştiren Çalımbay, ''Böyle maçların zor olduğunu, aynı günde kazanılamayacağını zaten söylemiştim. Takımı çok iyi hazırlamak gerekiyor. Dış etkenleri de bir arada tutmak gerekiyordu. Malesef futbolun içinde olan şeyler bunlar. Çok kötü goller yedik. Defansımız çok hata yaptı. Bir takım bu kadar hata yapabilirdi. Ben inanamadım bu kadar hata yaptığımıza. Bir pozisyonda onlar pozisyona girmedi, biz verdik hatta. Pozisyona da girdik, onları atmamız gerekiyordu. Defansif olarak çok kötüydük. İkinci yarı 5-6 kez geldiler 3 gol attılar. Bu kadar hata yapınca mağlubiyet kaçınılmaz. Defansımız inanılmaz kırılgandı.'' şeklinde konuştu.

''TARAFTAR NORMAL TABİİ''

Taraftarların takıma gösterdiği tepkiyi normal karşılayan teknik adam, ''Taraftar normal tabi, takımlarının yenilmesini istemezler. Tepki göstermeleri normal. Takımı pozisyona giriyor atamıyor, rakibi pozisyona girmeden gol atıyor. Tabii ki tepki gösterecekler. O kadar hata olmaması gerekiyor tabii...'' dedi.

''LİGİ 5. BİTİRECEĞİZ''

Yenilgiye rağmen ligi 5. sırada bitireceklerini kaydeden Rıza Çalımbay, ''Hakem çok hata yaptı bugün. İlk yarıda bizim oyuncuya darbe geldi, oyunu devam ettirdi ve devamında gol yedik. Orada devam ettirmemesi gerekiyor. Yardımcı hakem de görebilir. Mağlubiyeti hak edecek bir şekilde hata yaptık ama pozisyonlara da girdik. Ligi 5. sırada bitireceğimizi söyleyebilirim. Buna inanıyorum. Bugün de iki arkadaşımız cezalı duruma düştü. Zaten sıkıntılıydık daha da sıkıntılı olduk. Son iki maçı kazanacağız inşallah.'' sözlerini kullandı.

YORUMLAR 34
  • MISAFIR 5 yıl önce Şikayet Et
    he he
    Cevapla
  • tarık 5 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa yı neden kadro dışı bıraktın?
    Cevapla
  • abdullah coskun 5 yıl önce Şikayet Et
    futbolcu oynamazsa hoca ne yapsin
    Cevapla
  • abdullah coskun 5 yıl önce Şikayet Et
    futbolcu oynamazsa hoca ne yapsin
    Cevapla
  • kütüphane 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu takip etmem ama son iki haftadır tesadüfen karşıma gelen spor programlarının maç özetlerinden izlediğim kadarıyla gol atamayan, gol atamayıp saç baş yoldurtan ve gol atamadığı için yenilen bir trabzonspor görüyorum. Burak Yılmaz Trabzon spora yapılmış en büyük kötülüktür. Ruhsuz ve para için oynayan ciddiyetsiz futbolcular, Trabzon sporun sadece skorunu değil kimyasını da bozuyor. Rıza Çalımbay hoca, kalitesiyle önceki klüplerde almış olduğu başarılar ve sporcu kimliği ile nerede olduğu açık bir adam. Takımı kuran Rıza hoca değilse faturası neden ona çıkıyor.
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah'tan futbolu takıp etmiyodun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle