Sosa pişman etti! 7.7 Milyon euroya 2 asist

Milan'dan 4.5 milyon euro bonservis bedeli ile alınan ve yıllık 3.2 milyon euro ödenen Jose Sosa oldukça kötü bir performans sergiledi.

Sosa pişman etti! 7.7 Milyon euroya 2 asist
Sosa pişman etti! 7.7 Milyon euroya 2 asist
GİRİŞ 21.05.2018 10:35 GÜNCELLEME 21.05.2018 10:49
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'a Milan'dan 4.5 milyon euro bonservis bedeli ile alınan ve yıllık 3.2 milyon euro ödenen Jose Sosa tam bir hayal kırıklığı oldu.

Arjantinli sezonu gol atamadan ve sadece 2 asistlik katkı ile tamamladı. Sosa'nın yüksek maliyeti ve takıma bir türlü uyum sağlayamaması nedeniyle talibi çıkarsa gönderileceği konuşuluyor.

BUYRUN MASAYA

Profesyonel futbolcu giderlerini 180 milyon TL'den 80-90 milyon TL seviyesine çekmek için kolları sıvayan Trabzonspor yönetimi, futbolcularla görüşmelere başlayacak.

Astronomik ücret alanlardan indirim talep edecek olan kulüp, bunu kabul etmeyecek olanlardan takım bulmalarını isteyecek.

YORUMLAR 7
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Sosa bu parayi Trabzondan kimlerle paylasti hic bilmek bile istemiyorum. Süper Lig e reform sart. Kara kara isler dönüyor ve genelde en fazla aglayanlar en fazla suc isleyenlerdir.
    Cevapla
  • tüccar 61 5 yıl önce Şikayet Et
    sosa real madrid'i istiyor. :)
    Cevapla
  • Antepli 5 yıl önce Şikayet Et
    bunun derdi para yoksa türkiyede 1 dakika durmaz
    Cevapla
  • ozelharekat 5 yıl önce Şikayet Et
    fenerliyim ama ts bu oyuncuya bukadar para vermesine kiziyorm.milli servet bu yastaki satis imkani olmayan birine yazik..3 buyuklerde buna dahil.30yas ustu oyuncuya hayir
    Cevapla
  • Doğrucu 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardaş doğru söylüyon da bu adam Beşiktaşı şampiyon yapan adamdır. Beşiktaştaki performansını sergileyebilseydi Trabzonspor da bu sene son ana kadar şampiyonluk yarışı içinde olurdu. Geçmişine bakılırsa kötü bir transfer sayılmaz ancak nasıl bu kadar düşüş gösterdi ya da niye o performansı gösteremedi bilinmiyor gerçekten.
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Takım iyi olursa sosa oynar
    Cevapla
  • FB li 5 yıl önce Şikayet Et
    takım iyi olduğundanmı yusuf okay abdülkadir kendilerini gösterdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle